fbpx
 
Cum a luat țeapă trupa Proconsul de la o firmă din Galați

Cum a luat țeapă trupa Proconsul de la o firmă din Galați


Invitată la Galaţi pentru a cânta la inaugurarea plajei „Dunărea” (rebotezată „Jungle Splash” după ce a fost concesionată unei firme private), cunoscuta trupă Proconsul a avut parte de o surpriză neplăcută. Organizatorii evenimentului nu au mai finalizat contractul, aşa că deşi pe afiş scria că trupa va concerta la Galaţi pe 2 iunie acest lucru nu s-a mai întâmplat, spre dezamăgirea fanilor.

 

Cei de la Proconsul au explicat ulterior pe Facebook (pe pagina trupei) faptul că organizatorii nu le-au mai răspuns la telefon, acesta fiind motivul pentru care nu au mai ajuns la concert.

 

„Prieteni dragi, din motive independente de noi (jungle splash = ţeapă), nu am mai ajuns azi la Galaţi! Ne pare la fel de rău ca şi vouă, dar cei din conducerea nu au binevoit să mai răspundă la telefon şi nici să onoreze contractul sau să vă/ne informeze corect şi din timp că nu mai pot ţine concertul. Sperăm să ne revedem cât mai curând la Galaţi!”, este postarea publicată, vineri seară, la ora 21,13, pe pagina de pe Facebook a trupei.

 

Două ore mai târziu, reprezentanţii firmei Karan – Business & Finance SRL (care a luat în concesiune plaja pe 49 de ani) şi-a cerut scuze pentrru faptul că Proconsul nu a mai concertat la Galaţi, lăsând însă să se înţeleagă că artiştii ar fi de vină.

 

„Mulţumim gălăţenilor care au fost alături de noi la inaugurarea Plajei Dunărea, acum într-o formă modernizată. Ne cerem scuze pentru absenţa trupei Proconsul din programul anunţat şi promitem că vom reveni cu muzică pe sufletul fiecăruia”, se afirmă într-o postare de pe pagina Jungle Splash.

 

Karan – Business & Finance SRL a luat în concesiune, de la Primăria Galaţi, plaja Dunărea în aprilie 2017, promiţând că va investi peste 6 milioane de euro în modernizări şi dotări. Deschisă la 1 iunie, plaja nu are mai nimic în plus faţă de ceea ce exista deja. Este drept, a fost adus nisip proaspăt, s-au refăcut aleile şi s-au reparat duşurile şi grupurile sanitare, însă bazinele nu sunt încă funcţionale. Preţul de intrare a crescut însă de la 2 la 15 lei de persoană (cu 750%) urmând ca după deschiderea bazinelor de înot să ajungă la 35 de lei.

 

(Sursa: adevarul.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31