fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 30 Martie 2019

Consilierul local Andrei Postolache s-a răzgândit: nu mai demisionează din CL Iași, dar pleacă din USR. După ce a fost aspru criticat de mai mulți ieșeni și susținători pentru votul favorabil  dat în legislativul local pentru un proiect imobiliar controversat, el postase pe pagina sa de socializare un anunț prin care își anunțase intenția de a demisiona. La scurt timp, însă, a revenit, anunțând că își va continua mandatul de consilier. În schimb, renunță la calitatea de membru USR.

Publicat in Administratie Locala
Bujorul este una dintre cele mai cultivate plante din cele mai vechi timpuri, prima consemnare în documente datând de acum 4 mii de ani. Bujorul (Paeonia suffruticosa) a fost descoperit pentru prima dată în munţii Qin Lin din vestul Chinei.

Publicat in Naturism
După ce a provocat un scandal monstru prin votul acordat unui controversat proiect imobiliar, consilierul local Andrei Postolache și-a anunțat demisia în această dimineață, pe pagina sa de socializare.

Publicat in Administratie Locala
Demisia reprezentantului USR Andrei Postolache din Consiliul Local este, din păcate, o veste bună doar pentru primarul Iașului și grupul de interese care îl înconjoară. Din acest moment, dacă demisia este concretizată, opoziția adevărată din CL, reprezentată de PNL, nu mai poate cere convocarea unor ședințe extraordinare, în lipsa unei treimi din mandate.

Publicat in Politica Locala
Patru italieni din Cannavese au primit condamnări record pentru uciderea unor ciobani români.

Publicat in Eveniment
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Ilfov, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au destructurat o grupare specializată în trafic de droguri de mare risc și operaţiuni ilegale cu produse psihoactive. Șase persoane au fost arestate preventiv.

Publicat in Justitie
Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat de 23 de ani din Cluj-Napoca, bănuit de trafic de droguri de mare risc. Cel în cauză a fost arestat pentru 30 de zile.

Publicat in Social