fbpx
 
Măsuri de ordine cu ocazia desfăşurării competiției sportive RALIUL IAȘULUI 2023

Măsuri de ordine cu ocazia desfăşurării competiției sportive RALIUL IAȘULUI 2023


Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun" Bacău va asigura integrarea măsurilor de ordine la cea de-a 39-a ediție a Raliului Iașului, organizată de XS Motorsport Iași, care va acea loc în perioada 8-10 septembrie, fiind a șasea etapă a Campionatului Național de Raliuri „Betano”, cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași, Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Judeţului Iași și Poliția Locală Iași.

Programul de desfășurare a competiției sportive este structurat astfel:

1. Vineri, 8 septembrie, va avea loc sesiunea oficială de acomodare „Shakedown” la Bârnova, în intervalul orar 14.30-18.30 și de la ora 20.00, festivitatea de deschidere - Start festiv din Pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, din municipiul Iași;

2. Sâmbătă, 9 septembrie, în intervalul orar 09.00-18.00, probele speciale în localitățile Cioca Boca și Mădârjac, din județul Iași, iar de la ora 18.00 SuperSpeciala "Râpa Galbenă" pe Esplanada Elisabeta și bulevardul Independenței din municipiul Iași;

3. Duminică, 10 septembrie, în intervalul orar 09.00-14.00, va avea loc o probă și Power Stage Ciurea, în localitățile Dobrovăț și Ciurea, iar de la ora 15.00 se va desfășura festivitatea de premiere, în Pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt.

„Jandarmii din Gruparea Mobilă Bacău, alături de colegii din celelalte structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, vor fi prezenți în zonele adiacente traseelor stabilite pentru desfășurarea competiției sportive, pentru a asigura securitatea tuturor persoanelor prezente în spațiul public. 

Pentru buna desfășurare a acestei manifestări sportive, vă recomandăm să respectați îndrumările și recomandările organizatorilor și ale forțelor de ordine prezente în zonă, precum și să adoptați un comportament civilizat și să manifestaţi înţelegere faţă de măsurile luate cu privire la restricționarea circulației rutiere și pietonale în zonele stabilite pentru a se desfășura probele de concurs, în intervalele orare stabilite de organizator”, arată reprezentanții Jandarmeriei.

Toate detaliile privind restricționarea circulației le găsiți accesând link-ul: https://raliuliasului.ro/restrictii-ris2023/

Pentru siguranța spectatorilor, sunt făcute următoarele recomandări:

• nu staționați niciodată în exteriorul virajelor, lângă săritoare sau vârfuri de pantă, aflate pe traseul de concurs;

• nu pătrundeți în zonele restricționate spectatorilor și pe traseul de concurs pe timpul desfăşurării probelor;

• evitaţi conflictele de orice natură, prin delimitarea de persoanele care tulbură ordinea publică.

„Vă reamintim că puteți sesiza orice incident sau problemă personalului de ordine aflat în zonă sau prin apel la Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112”, mai spun jandarmii.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31