fbpx
 
Subprefectul Marian Grigoraș și-a dat demisia. Fostul trezorier al PNL, propus pentru a-i lua locul

Subprefectul Marian Grigoraș și-a dat demisia. Fostul trezorier al PNL, propus pentru a-i lua locul


Subprefectul Marian Grigoraș urmează a fi schimbat din funcție, în urma dezvăluirilor făcute de Reporter de Iași.

În urmă cu puțin timp, subprefectul Marian Grigoraș și-a anunțat demisia.

Mi-am înaintat demisia din funcția de subprefect al județului Iași. Din decembrie 2019 și până în ianuarie 2022 am ocupat funcția de prefect al județului Iași. Am traversat unul dintre cele mai tulburătoare evenimente istorice – pandemia COVID-19. Am făcut echipă cu toate instituțiile implicate și am trecut împreună prin momentele cele mai grele și mai neprevăzute. În plină pandemie, am gestionat fără incidente două runde de alegeri – locale și parlamentare. Am avut ambiția ca în perioada mandatului meu Instituția Prefectului – Județul Iași să fie un loc al colaborării și al sprijinului reciproc, un model al deschiderii către soluții. Din ianuarie 2022 și până astăzi am ocupat funcția de subprefect și, în condițiile date, am depus toate eforturile să îmi îndeplinesc atribuțiile după aceleași principii – deschidere și dialog, colaborare, aplanarea inevitabilelor asperități, spirit de echipă, orientare spre rezolvarea problemelor. Tuturor celor care m-au susținut, le mulțumesc. Realizările mele sunt și realizările lor. Erorile, dacă le-am făcut, îmi aparțin doar mie. Întotdeauna am respectat legea în cadrul activității la Instituția Prefectului - Județul Iași și nu îmi doresc în niciun fel afectarea imaginii acesteia”, a scris Grigoraș pe pagina sa de socializare.

Costel Dolachi, consilier județean din partea PNL Iași este propus pentru funcția de subprefect al județului Iași, în locul lui Marian Grigoraș. Decizia de numire a lui Dolachi ar putea fi luată dr Guvern în aceste zile. Costel Dolachi a fost trezorierul PNL Iași.

Article image
REPORTER o remarca pe Mara Gheran în iulie 2023, cu patru posturi la stat în ultimii trei ani: Prefectură, Apavital, Primăria Podu Iloaiei, Primăria Iași Marian Grigoraș, fost prefect, actual subprefect, chiar declara cum trebuie să avem încredere în alegerile sale, cum sunt angajați oameni de valoare în Cancelarie Fotografiile și discuțiile pe chat sunt din luna august a acestui an Cei doi stau întinși în pat, relaxați,...
Autor cristi tanasa Anchete 16 Octombrie 2023


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31