fbpx
 
Youtube Youtube

12 oameni au murit într-un bloc din Cairo care s-a prăbușit după ce un locatar și-a dărâmat pereții apartamentului (VIDEO)


Un comunicat al procuraturii a precizat că imobilul cu cinci etaje din cartierul Hadayek al-Qubba din oraş „s-a prăbuşit complet", provocând moartea mai multor persoane, transmite AFP.

„Lucrătorii de la protecţia civilă au scos nouă persoane, printre care o femeie rănită, în timp ce celelalte opt persoane au decedat", a adăugat comunicatul, precizând că „alte cinci persoane au reuşit să părăsească imobilul înainte ca acesta să se prăbuşească".

Acesta a precizat că femeia şi doi locuitori au depus mărturie „sugerând că prăbuşirea a fost cauzată de un rezident care a dărâmat recent pereţii din apartamentul său de la primul etaj", în ciuda faptului că vecinii i-au cerut să nu facă acest lucru.

Ulterior, numărul morților a ajuns la 12, potrivit datelor actualizate prezentate de ABC News. Salvatorii continuă însă căutările printre ruinele imobilului, mai multe persoane fiind în continuare dispărute.

Al Jazeera precizează că este a cincea clădire care se prăbușește în Cairo doar luna aceasta.

Ziarul guvernamental Al-Ahram, citând un locuitor din zonă, a raportat că şapte membri ai unei familii au fost ucişi.

Egiptul a înregistrat în ultimii ani o serie de prăbuşiri mortale de clădiri, atât din cauza stării precare a unora dintre ele, cât şi din cauza nerespectării reglementărilor privind construcţiile şi urbanismul.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31