fbpx
 
O adolescentă din India a fost violată în grup de 11 bărbați, care apoi au ars-o de vie într-un cuptor

O adolescentă din India a fost violată în grup de 11 bărbați, care apoi au ars-o de vie într-un cuptor


O fată de 14 ani din India a fost arsă de vie într-un cuptor după ce a fost violată în grup de 11 bărbați, dintre care doi erau minori.

Îngrozitoarea crimă a avut loc pe 3 august, dar copila a fost identificată abia acum de fratele ei, care i-a recunoscut bijuteriile, după ce i-a răscolit cu un băț rămășițele arse, scrie Daily Star.

Resturile carbonizate ale fetei au fost descoperite de fratele ei, care a pornit să o caute, alături de echipe de polițiști, la o lună după ce a fost dată dispărută. Tânăra plecase cu caprele familiei la păscut și nu a mai fost văzută de atunci.

În cele din urmă, s-a descoperit ca fata a fost violată de 11 bărbați din Rajasthan, care apoi au ars-o de vie în cuptorul unei comunități nomade. Trupul adolescentei era atât de ars, încât abia când fratele ei șocat a cernut rămășițele și i-a recunoscut bijuteriile, a devenit clar cine este.

Vorbind pentru Times of India, oficialii poliției au declarat: „Fratele fetei a văzut mai multe cuptoare de cărbune instalate de oamenii unei comunități nomade. Fumul care ieșea dintr-un cuptor i-a atras atenția și l-a făcut suspicios, deoarece acestea nu erau active seara. A scotocit prin cuptor cu un băț și a cernut articolele carbonizate și a recunoscut bijuteriile surorii sale”, au declarat oficialii poliției pentru Times of India.

Se crede că a fost stropită cu benzină și incendiată pe 3 august. Nouă dintre bărbații care ar fi comis atacul au fost numiți într-o fișă de acuzație care are peste 400 de pagini. Doi dintre cei implicați sunt minori, așa că nu pot fi numiți.

Cazul a fost catalogat drept „una dintre cele mai dificile investigații” din cauza stării cadavrului și a lipsei anumitor părți ale corpului, ceea ce face „o provocare” strângerea dovezilor de viol în grup. Cu toate acestea, au fost aduși experți criminaliști și acum au fost depuse acuzații.

Oribila faptă se întâmplă la doar câteva zile după ce un tânăr de 19 ani și doi minori au fost arestați pentru că au violat în grup două adolescente într-un hotel din zona Jaipur din Rajasthan. Una dintre victime avea 14 ani și a fost ținută captivă timp de 23 de zile.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: „Fata, în vârstă de 14 ani, a fost apoi închisă într-o cameră și violată în fiecare noapte timp de aproximativ 23 de zile. De asemenea, a dus-o la o cafenea, unde ceilalți doi acuzați minori au violat-o”.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: