fbpx
 
News.ro News.ro

Un elev din Teleorman a fost bătut crunt, cu pumnii şi picioarele, de trei colegi. Scenele șocante au fost filmate


Imagini în care apar trei tineri care îl bat crunt pe un al patrulea, lovindu-l de mai multe ori cu pumnii şi picioarele, la Turnu Măgurele, au apărut în spaţiul public recent. Poliţia Teleorman anunţă că băieţii implicaţi sunt minori şi confirmă că agresiunea s-a întâmplat în şcoală, cazul fiind preluat de procurori.

Imaginile, filmate în 30 ianuarie şi postate pe internet, înfăţişeză trei tineri care îl bat cu pumnii şi picioarele pe un altul, care se ţine de uşa de acces într-o clădire, în încercarea de a nu cădea. Şi după ce băiatul ajunge la pământ, în urma loviturilor primite, agresorii revin la el şi continuă să îl lovească. Incidentul a avut loc, conform celui care a postat imaginile, la Liceul Tehnologic „Sfântul Haralambie” din Turnu Măgurele. 

Poliţia Teleorman confirmă că incidentul de o violenţă extremă a avut loc într-o şcoală. 

„La data de 30 ianuarie a.c., Poliţia Municipiului Turnu Măgurele s-a sesizat din oficiu şi a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, în cazul unui minor în vârstă de 16 ani, din comuna Traian, care ar fi fost agresat fizic de către alţi trei minori (de 15 şi 16 ani, domiciliaţi în Segarcea-Vale şi Liţa), în timp ce se aflau în curtea unei unităţi de învăţământ din Turnu Măgurele, în pauza dintre orele de curs. Victima a refuzat la acel moment să fie transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările au continuat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele”, transmite, miercuri, Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman. 

Imaginile pot fi văzute AICI

Cel care a postat imaginile susţine, pe pagina de Facebook, că în urma incidentului a fost deschis dosar penal pentru lovituri si alte violenţe, însă victima şi-a retras plângerea.

 

Sursa: News.ro


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31