fbpx
 
X X

Șase oameni, găsiți morți în deșertul Mojave din sudul Californiei. Scena, „desprinsă” din filmul „No Country For Old Men”


Joi, în deșertul Mojave din sudul Californiei, au fost descoperite șase cadavre, toate prezentând urme de împușcături, într-o scenă care amintește puternic de filmul laureat cu Oscar „No Country for Old Men”.

Descoperirea macabră a avut loc, marți seara, într-o zonă izolată a deșertului, de-a lungul autostrăzii 396, în apropierea localității El Mirage, la aproximativ 100 de kilometri nord-est de Los Angeles, conform declarațiilor Mariei Rodriguez, purtător de cuvânt al Departamentului Șerifului din comitatul San Bernandino, după ce autoritățile au primit un apel la numărul de urgență, scrie Sky News.

Pe lângă cadavre, au fost găsite două vehicule abandonate - un SUV albastru și o dubă albă. Potrivit informațiilor locale, SUV-ul prezenta multiple găuri de gloanțe, iar în interiorul său se afla unul dintre cei șase morți.

Imaginile difuzate de KTLA-TV, un post de televiziune local, arată corpurile sângerânde ale victimelor înconjurate de etichetele folosite de criminaliști și tuburi de cartușe trase. Unele dintre victime erau și parțial incinerate, însă postul de televiziune a decis să nu difuzeze aceste imagini, considerându-le prea șocante.

Până în acest moment, poliția locală nu a furnizat detalii despre identitatea victimelor și nu a făcut nicio arestare. Circumstanțele exacte în care cele șase persoane au fost ucise rămân necunoscute, autoritățile nefurnizând nicio explicație în acest sens.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31