fbpx
 

Momentul în care un bărbat fără picioare înarmat cu un cuțit este împușcat de trei polițiști (VIDEO)


Trei ofițeri de poliție de la Departamentul de Poliție Huntington Park din California, SUA, au împușcat un bărbat, tatăl a doi copii, în vârstă de 36 de ani, de cel puțin opt ori, după ce a încercat să fugă din scaunul cu rotile.

Anthony Lowe Jr, în vârstă 36 de ani, a fost împușcat de cel puțin opt ori de trei polițiști la Departamentul de Poliție din Huntington Park din California, SUA, joi, după ce a încercat să fugă din scaunul cu rotile, scrie Mirror.

 

Potrivit poliției, tatăl celor doi copii ar fi înjunghiat un trecător cu un cuțit și ar fi încercat să fugă de la fața locului.

Doi ofițeri l-au urmărit în timp ce videoclipul îl arată pe bărbat stând în scaunul său cu rotile lângă polițiștii care țineau cuțitul în mână, apoi încearcă să scape de ofițeri, sărind din scaunul cu rotile.

Potrivit poliției, când sosește a doua mașină de poliție, un al treilea polițist coboară și îl lovește pe individul imobilizat în scaun cu rotile, însă lovitura se dovedește a fi „ineficientă”, apoi, după 15 secunde de la sosirea celui de-al treilea ofițer la fața locului, polițiștii încep să tragă mai multe focuri de armă în pieptul bărbatului, în timp ce acesta era întins la pământ.

A fost arestat, însă puțin mai târziu i-a fost anunțat decesul.

Suspectul a încercat să atace cu cuțitul ofițerii, moment în care, unul dintre ei a început să tragă în el”, a declarat poliția.

Mama bărbatului acuză polițiștii pentru uciderea fiului său și cere să știe motivul clar pentru care au acționat în acest mod.

Mi-au ucis fiul care era într-un scaun cu rotile, fără picioare. Trebuie să se facă ceva în privința asta”, a declarat mama băratului.

Potrivit familiei sale, Lowe își pierduse recent jumătatea inferioară a picioarelor, în urma unei alte altercații cu poliția din Texas.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31