fbpx
 
IPJ Neamț IPJ Neamț

Tânără sub influența alcoolului, rănită după ce a intrat cu mașina în două autoturisme parcate pe o stradă din Piatra-Neamț


O tânără aflată sub influenţa băuturilor alcoolice a fost rănită după ce, în noaptea de duminică spre luni, a intrat cu maşina pe care o conducea în două autoturisme parcate pe o stradă din municipiul Piatra-Neamţ, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în timp ce o tânără, de 27 ani, din Dumbrava Roşie, ar fi condus un autovehicul pe strada Izvoare, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu două autoturisme, ce se aflau parcate regulamentar, în afara părţii carosabile şi acroşând gardul unui imobil", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea tinerei, care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ, pentru acordarea îngrijirilor medicale.
Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31