fbpx
 
Un bărbat din Bihor care a lovit cu maşina intenţionat pe un vecin şi copilul acestuia, reţinut pentru tentativă de omor

Un bărbat din Bihor care a lovit cu maşina intenţionat pe un vecin şi copilul acestuia, reţinut pentru tentativă de omor


Un bărbat de 54 de ani din satul bihorean Surduc, comuna Copăcel, a fost reţinut pentru 24 ore.

Bărbatul este cercetat penal pentru tentativă de omor calificat după ce, luni după-amiază, sub influenţa alcoolului, l-a lovit intenţionat cu maşina pe vecinul său, care circula pe marginea drumului, cu un copil în vârstă de doi ani în spate.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, inculpatul l-a lovit cu maşina luni, după-amiază, la ora 17,17, pe vecinul său care se deplasa pe acostamentul străzii principale din localitate, cu copilul de doi ani în spate.

În urma impactului, bărbatul a fost proiectat împreună cu fiul său în şanţul stâng, pe direcţia de deplasare a autoturismului, după care autoturismul a părăsit locul producerii evenimentului.

Persoana vătămată a suferit leziuni ce necesită pentru vindecare un număr de 15 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii, iar minorul a suferit leziuni penru care sunt necesare 6-7 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii, menţionează sursa citată.

Ulterior, la ora 17,18, autoturismul Audi condus de inculpat revine şi se îndreaptă cu viteză spre persoana vătămată, care se afla pe acostamentul străzii, cu intenţia de a-l ucide, ocazie cu care persoana vătămată sare din faţa autoturismului, evitând impactul, se arată în comunicatul menţionat.

Organele de poliţie au fost sesizate de îndată de către persoana vătămată, acestea deplasându-se la faţa locului, însă autoturismul implicat în eveniment a fost identificat la adresa inculpatului în curtea imobilului, unde inculpatul a revenit la adresa de domiciliu după sosirea organelor de poliţie.

Inculpatul a fost testat în cursul serii cu aparatul AlcoQuant, care, la ora 20,02, a indicat valoarea de 0,41 mg /l alcool pur în aerul expirat.

Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor din data de 30 ianuarie 2024 s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a numitului V.V.

În cauză, procurorul a formulat o propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

La efectuarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31