fbpx
 
Era spion român? Ciudatul caz al tânărului din Suceava împușcat în cap de polițiștii din Cernăuți

Era spion român? Ciudatul caz al tânărului din Suceava împușcat în cap de polițiștii din Cernăuți


La sfârşitul săptămânii trecute, un tânăr de 19 ani, domiciliat în judeţul Suceava, a fost împuşcat în regiunea Cernăuţi chiar de poliţiştii ucraineni, după ce ar fi fost prins la furat. Acest eveniment este învăluit de mister, deoarece nu au fost oferite prea multe informaţii. Cert este că suceveanul Gavril Gabor a ajuns în stare gravă la o clinică din Cluj-Napoca, fiind transportat cu un elicopter SMURD chiar din Vama Siret.

 

Autorităţile locale din judeţul Suceava nu au putut să ofere prea multe detalii cu privire la acest incident, preferând să aleagă să nu dea nici un fel de informaţii despre modul cum Gavril Gabor a fost împuşcat în cap.

„Decizia privind transportul tânărului din Ucraina în România şi mai departe spre un spital din Ardeal a fost luată la nivelul conducerii Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul MAI”, a precizat generalul de brigadă Ioan Burlui, şeful ISU Suceava pentru „Adevărul”. Acesta a mai spus că, din pricina faptului că solicitarea a venit de la structurile superioare ale Ministerului Afacerilor Interne, nu s-a pus problema analizării circumstanţelor în care s-a făcut preluarea.

 

Nici cei de la Poliţia de Frontieră Suceava nu au putut oferi detalii despre modul în care Gavril Gabor a fost împuşcat în cap şi transferat din Ucraina la o clinică din Cluj Napoca. „Cum incidentul s-a produs pe teritoriul statului vecin, nu vă putem ajuta cu informaţii legate despre acest eveniment”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisarul şef Ilie Poroch Seriţan.

 

Gavril Gabor, un sucevean în vârstă de 19 ani, a ajuns în stare gravă la o clinică din Cluj-Napoca, după ce a fost împuşcat în cap, la Cernăuţi. Incidentul s-a petrecut la data de 30 septembrie 2016, după ora 20.00. Tânărul a fost adus de o ambulanţă până în Vama Siret, de unde a fost preluat de un echipaj SMURD Suceava. Acesta a fost dus în Siret şi de acolo luat de un elicopter SMURD, care l-a transportat de urgenţă la Cluj-Napoca cu grave leziuni cranio - cerebrale.

 

La momentul când a fost preluat de medicii români, tânărul avea glontele în cap. El a fost operat de urgenţă, însă starea lui nu era una stabilă. Din primele informaţii, se pare că suceveanul ar fi fost împuşcat în cap chiar de poliţişti, după ce ar fi fost prins la furat împreună cu un alt individ.

 

(Sursa: adevarul.ro)


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31