fbpx
 
Foto: Yahoo Life UK Foto: Yahoo Life UK

Colonel rus ucis într-un atac cu mașină capcană: Artyom Bardin a fost comandant militar al orașului ucrainean ocupat Berdiansk


Un colonel rus care a servit în calitate de comandant militar al orașului ucrainean ocupat Berdiansk ar fi fost ucis într-un atentat cu mașină capcană, potrivit presei de stat ruse, transmite The Guardian.

Mașina capcană ar fi explodat în apropierea sediului administrativ al orașului, care este folosit ca bază rusă.

Fotografiile au arătat că mașina folosită de oficialul militar rus, care a fost identificat ca fiind colonelul Artyom Bardin, a fost grav avariată în atacul care a avut loc aproape de prânz.

Rapoartele inițiale au indicat că Bardin a murit din cauza rănilor. Însă Vladimir Rogov, șeful administrativ al regiunii Zaporojia, numit de ruși, a declarat într-o postare pe Telegram scrisă marți, imediat după ora 20.30, că colonelul a continuat să „lupte pentru viața sa”.

„Slavă Domnului, informațiile despre moartea comandantului din Berdyansk, Artyom Bardin, nu sunt confirmate. În ciuda rănilor grave, a amputării piciorului și a pierderii masive de sânge, el este în viață. Medicii continuă să lupte pentru viața lui”, a declarat el.

Oficialii ruși au afirmat că Ucraina a fost în spatele atacului. Dacă este adevărat, acesta ar fi cel mai important asasinat de până acum al unui oficial care lucrează pentru guvernul ocupațional al Rusiei în Ucraina.

 

Sursa: G4Media


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31