fbpx
 
Șocant. Teroriștii Hamas au ucis o israeliancă, după care au filmat-o cu telefonul ei și au pus video-ul pe Facebook-ul ei

Șocant. Teroriștii Hamas au ucis o israeliancă, după care au filmat-o cu telefonul ei și au pus video-ul pe Facebook-ul ei


O femeie de origine israeliană a povestit la un post de televiziune scenele de groază prin care a trecut după ce a descoperit pe Facebook că bunica sa a fost ucisă cu sânge rece de teroriștii grupării Hamas.

Cu ochii în lacrimi, ea a spus că bunica sa a fost ucisă de soldații grupării Hamas, iar după aceea au filmat cadavrul exact cu telefonul victimei și au încărcat videoclipul pe contul acesteia de pe Facebook - astfel încât înregistrarea să apară imediat pe paginile de Facebook ale familiei și prietenilor săi, relatează Știrile PRO TV.

De altfel, acesta este modul în care ea și familia ei a aflat de moartea bunicii sale.

Ne-am trezit într-o dimineață, ca toți ceilalți, în sunetul sirenelor. Am alergat la adăpost, bineînțeles. Am sunat-o imediat pe bunica, ea era obinuită cu sirenele, am vorbit cu ea și ea voia să fie sigură că noi suntem bine, în siguranță.

Ne-a asigurat și noi că ea este în siguranță, am întrebat-o dacă dacă e ceva neînregulă pe acolo, dacă au primit informații în afară de sirene, pentru că, de obicei, ei știau care sunt ultimele informații. Iar ea a spus că, la acel moment, se fac verificări.

Am închis telefonul. Ne-am dus înapoi în adăpostul de bombardamente și ... imediat după ce am plecat din adăpost, mătușa mea a sunat-o pe mama, țipând: Deschide Facebook-ul, deschide Facebook-ul!

Mama abia putea să deschidă aplicația, tot corpul îi tremura.
Am deschis-o eu de pe telefonul meu și am văzut ceva de groază. Am văzut cea mai mare tragedie care se poate imagina vreodată. Bunica mea era întinsă pe jos acasă la ea, ucisă, într-o înregistrare video. Toată podeaua era plină cu sângele bunicii mele. Zăcea acolo ...

Teroriștii au luat telefonul ei, au filmat și au încărcat video-ul pe contul ei privat de Facebook, așa am aflat. Așa am aflat. Am țipat foarte tare. Toată lumea de aici și-a pierdut cumpătul, am țipat toți, am strigat ..

Sunt cele mai grele imagini pe care ți le poți imagina și care ți-ar putea trece vreodată prin cap. Și încă nu am scăpat de ele nici acum. Și nu o să săpăm de ele. Kibbutz-ul a trecut prin iadul pe pământ, nu știu dacă mai e cineva în viață acolo. Toți au fost răpiți, uciși, oameni nevinovați.”, a povestit femeia de origine israeliană.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30