fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 28 Septembrie 2017

O femeie din Braşov a fost împuşcată cu un pistol cu bile şi lovită cu o toporişcă de iubitul ei, pe motiv că îl înşelase. În plus, bărbatul a sechestrat-o câteva ore în casă, iar când a scăpat femeia a depus plângere la Poliţie. Tânărul a fost arestat şi este cercetat pentru lipsire de libertate, lovire şi ameninţare.

 


Publicat in Justitie
Ambasadoarea Franței în România a venit la Iași pentru a depune coroane la statuia generalului Berthelot, din curtea Teatrului Național, în prezenta autorităților locale. Diplomatul a avut și o serie de discuții cu autoritățile locale și mediul de afaceri ieșean pe marginea unei viitoare colaborări în sectorul economic.

 

Excelența Sa doamna Ambasador Michele Ramis a fost însoțită în vizita la Iași de Mehmet Meydan, Consul al Franței pentru România și Republica Moldova, Vincent Lorenzini, directorul Institutului Francez Iași, Radu Grădinaru, Consul onorific al Franței la Iași, precum și viceprimarii Gabriel Harabagiu și Radu Botez.

 


Publicat in Administratie Locala
O cisternă care transporta bitum s-a răsturnat în localitatea Ciurea, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Situaţii de Urgenţă Iaşi.

 


Publicat in Social
Planul Urbanistic Zonal pentru Spitalul Regional de Urgență din Iași va fi elaborat până în luna decembrie. Anunțul a fost făcut astăzi, 28 septembrie, în Sala „Vasile Pogor” a Primăriei Municipiului Iași, în cadrul unei întrevederi a autorităților implicate în realizarea acestui proiect.

 


Publicat in Administratie Locala
Agenția Națională de Administrare Fiscală a valorificat, prin licitație, două obiective turistice situate în Delta Dunării, respectiv comuna Crișan și orașul Sulina, care fac obiectul confiscării speciale dispuse de instanță în cadrul celor două dosare de executare silită întocmite pe numele lui Sorin Ovidiu Vântu, potrivit hotnews.ro. Prin vânzarea celor două proprietăţi, Fiscul a recuperat 19,56 milioane de lei.

 


Publicat in Fiscalitate
Aleșii locali vor analiza în şedinţa de vineri, 29 septembrie, propunerile de acordare a titlului de Cetăţean de Onoare al Municipiului Iaşi medicului Cristache Zanoschi, profesorului universitar doctor Cătălina Arsenescu Georgescu, academicianului Ioan Caproşu, actorului Dionisie Vitcu şi Excelenţei Sale, Miguel Maury Buendia, Nunţiu Apostolic, Ambasadorul Sfântului Scaun în România.

 


Publicat in Administratie Locala
Raluca Stâncescu prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, acuzat de corupţie se reîntoarce la muncă. Şi asta în condiţiile în care încă se află sub control judiciar pentru 60 de zile.

 


Publicat in Moldova
Şoferul care a intrat cu o autocisternă direct în casă unei familii dintr-o localitate din judeţul Iaşi s-a predat abia acum poliţiştilor, după o săptămâna de la accident.

 


Publicat in Social
Primii oameni în stat, președintele României, Klaus Iohannis, și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, sunt în conflict deschis și nu se mai feresc să își arunce acuzații grave și să se atace verbal.

 

Pentru prima dată, purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Mădălina Dobrovolschi, și-a început declarația de presă susținută la Palatul Cotroceni cu un mesaj adresat direct lui Călin Popescu Tăriceanu.

 


Publicat in Presedintie
Polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Iași au prins, ieri, în flagrant o femeie și un bărbat care aveau asupra lor, în vederea comercializării, țigarete provenite din contrabandă.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 4