fbpx
 
Actrița Diana Vieru -  câștigătoarea Premiului UNITER pentru cea mai bună actriță în rol secundar

Actrița Diana Vieru - câștigătoarea Premiului UNITER pentru cea mai bună actriță în rol secundar


Aseară, în cadrul Galei Premiilor UNITER, pe scena mare a Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București, actriței Diana Vieru i-a fost înmânat Premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul Marusia din spectacolul „Orașul cu fete sărace”, scenariu după nuvelele lui Radu Tudoran, regia, scenariul și universul sonor Radu Afrim.

Diana Vieru este absolventă a Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași, Facultatea de Teatru, clasa prof. Doru Aftanasiu.

Premiera spectacolului „Orașul cu fete sărace” a avut loc pe 22 februarie 2020, la Teatru³.

Proiectul a avut la bază scenariul scris de Radu Afrim după nuvelele lui Radu Tudoran, din volumul omonim de debut, iar realizarea lui a fost sprijinită de scenograful Cosmin Florea, de Diana Roman care a asigurat aranjamentul vocal și pregătirea muzicală și de o distribuție care a reunit actori ai trupei ieșene, absolvenți și studenți ai Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași: Ada Lupu, Pușa Darie, Cosmin Maxim, Ionuț Cornilă, Dumitru Năstrușnicu, Diana Roman, Diana Vieru, Mălina Lazăr, Ioana Buta, Iuliana Budeanu, Mara Lucaci, Diana Amitroaie, Ioana Aciobăniței, Dumitru Georgescu, Radu Homiceanu.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: