fbpx
 
Foto: Facebook/Camelia Aldea Foto: Facebook/Camelia Aldea

O familie de refugiați ucraineni a ajuns la Cluj cu mașina ciuruită de gloanțe


Imaginile războiului din Ucraina au ajuns și în România. O mașină cu numere de Ucraina, ciuruită de gloanțe și cu geamurile sparte, a fost fotografiată în parcarea unui hotel din Cluj-Napoca.

Fotografiile cu autoturismul au fost publicate pe Facebook de o avocată din Cluj. Cu mașina respectivă au venit doi bătrâni din Mariupol, care s-au întâlnit în România cu fiica lor, cu care au plecat apoi în Slovenia, scrie Clujust.

„Poate că acum 2 luni, familia din mașina asta ciuruită de gloanțe și cu geamurile sparte avea un job la care mergea zilnic, copii la grădiniță, prieteni, liniște…iar acum au fugit să se salveze de un război provocat de un psihopat, pe care nu-l poate opri nimeni…

Și totuși suntem în secolul 21, când ne luptăm să salvăm planeta de poluare, construim inteligență artificială etc…iar lângă noi timpul s-a dat în urmă cu 80 de ani...”, a scris pe Facebook avocata Camelia Aldea, potrivit Clujust.

România s-a confruntat cu o sosire masivă a unui număr de refugiaţi din Ucraina, iar felul în care a gestionat această situaţie este remarcabil, a declarat comisarul european pentru Locuri de Muncă şi Protecţie Socială, Nicolas Schmit.

„Am avut o discuţie despre situaţia socio-economică şi refugiaţii din România. Cred că mi-am exprimat recunoştinţa şi puternica apreciere a Comisiei pentru ceea ce face Guvernul şi populaţia României pentru aceşti refugiaţi. România s-a confruntat cu o sosire masivă a unui număr mare de oameni din Ucraina care au fost goniţi de război. Cred că felul în care a fost gestionată această situaţie este remarcabil. Nu pot decât să vă mulţumesc dumneavoastră, Guvernului şi populaţiei României”, a spus Schmit, potrivit Agerpres.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31