fbpx
 
Facebook/Jandarmerie Română Facebook/Jandarmerie Română

Pățania unei familii de români abia întoarsă din Italia, după ce a pierdut un portofel în care se aflau toți banii strânși pentru sărbători


O familie de români abia întoarsădin Italia a trăit o mare spaimă după ce a pierdut un portofel în care se aflau toți banii strânși pentru sărbători și actele.

Oamenii mergeau spre Slobozia și au oprit în Ploiești, unde femeia a pierdut portofelul la ieșirea dintr-un magazin din apropierea Prefecturii.

Din fericire, portofelul a fost găsit de doi jandarmi care care patrulau prin zonă.

„În urma verificării portofelului, au găsit suma de 2300 de euro și 1200 de lei, dar și toate documentele de identitate ale familiei. Colegii noștri au luat decizia de a mai rămâne puțin prin zonă în speranța că vor identifica proprietarul. La un moment dat, au văzut un bărbat pe care l-au recunoscut după fotografia din buletinul care se afla în portofel. L-au oprit, întrebându-l ce s-a întâmplat. Acesta le-a povestit că soția lui a pierdut portofelul. Nu se aștepta să mai găsească banii, dar spera să recupereze măcar actele, pentru că fără ele nu s-ar fi putut întoarce în Italia”, a transmis Jandarmeria Română pe Facebook.

Familia a recunoscut toate bunurile din portofel, care le-au fost predate pe bază de proces-verbal.

„O întâmplare nefericită care, datorită colegilor noștri, s-a terminat cu bine, reușind să ofere acestei familii o vacanță liniștită. Plt.adj. Stoicea Cristian și plt.maj. Dascălu Bogdan își desfășoară serviciul în cadrul Detașamentului de Intervenție Antiteroristă al Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești”, a mai transmis Jandarmeria Română.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31