fbpx
 
Doi soți din Iași, acuzați de vecini că sunt implicați în dispariția a cel puțin zece pisici. Copilul lor i-a dat de gol

Doi soți din Iași, acuzați de vecini că sunt implicați în dispariția a cel puțin zece pisici. Copilul lor i-a dat de gol


Un cuplu din județul Iași a ajuns în atenția Poliției Animalelor, după ce vecinii îi acuză că ar fi implicați în dispariția a cel puțin zece pisici din Miroslava.

Copilul celor doi soți le-ar fi povestit amicilor, la joacă, de un așa-zis plan al părinților lui de capturare a pisicilor de pe stradă. În replică, ei susțin că nu au nicio legătură cu dispariția animalelor. Poliția cercetează acest caz, precizează Știrile PRO TV.

O femeie spune că două pisici crescute în familie, cu drag, au dispărut brusc de acasă la sfârșitul lunii trecute. Proprietara bănuiește că vecinii le-au făcut ceva rău, pentru că i s-au plâns adesea că sunt deranjați de prezența lor.

Elena Ipate, proprietara pisicilor: „Mi-au spus că da, îi deranja faptul că marchează, nu au vrut să îmi spună unde i-au dus. Era foarte blând, foarte lipicios și foarte cuminte, și era și castrat”.

În paralel, situația s-ar fi repetat la alte șase familii care, dintr-o dată, nu și-au mai găsit animalele. La un moment dat, copilul celor doi vecini a povestit, la joacă, despre un plan al părinților lui.

Anca Cosmaciuc, proprietara unei pisici: „Copilul s-a întâlnit cu prietenul lui și i-a zis 'Știi că mami are o cușcă în spate, în care vrea să prindă toate pisicile?'. Și eu îi zic: 'Ei, mamă, nu cred că face doamna, mămica prietenului așa ceva'. Pentru ce să le faci atâta rău?”.

Ulterior, spusele copilului au căpătat mai multă credibilitate, după ce adulții au verificat camerele de supraveghere de pe stradă.

Oamenii spun că au încercat în nenumărate ori să afle de la vecini unde au dus animalele, însă fără succes. Cei acuzați susțin că nu au legătură cu cele întâmplate.

Suspect: „Care cutie doamnă? Că era un iepure. Aveam un iepure și l-am dus la țară, trebuie să dau cuiva explicații cu ce fac eu? Știți ce am făcut cu el? L-am mâncat!”.

Acum, locuitorii de pe acea stradă au început să își țină pisicile închise în casă.

Cei care au rămas fără animalele de companie încă speră să le recupereze.

Elena Ipate, proprietara pisicilor: „Plâng încontinuu de atunci pentru că, în primul rând, nu știu unde și ce au făcut cu ele. Dacă cineva le-a văzut pe aceste două pisicuțe, să mă anunțe pentru că le voi fi recunoscătoare pe viață și să le pot recupera”.

Mai mulți localnici au făcut plângere, iar polițistii au început cercetările în acest caz.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31