fbpx
 
IPJ Buzău IPJ Buzău

Motociclist transportat cu multiple contuzii la UPU Buzău, după o coliziune frontală cu un autoturism


Un motociclist a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Buzău după ce a fost acroşat de un autovehicul condus de un şofer care se angajase în circulaţie fără să se asigure, după ce părăsise o staţie de combustibil.

În urma evenimentului rutier care a avut loc pe DN10, motociclistul a suferit un traumatism cranio-facial, multiple contuzii şi o fractură de braţ, fiind transportat conştient la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.
„Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între autovehiculul condus dinspre o staţie de alimentare combustibil către DN10, de către o şoferiţă în vârstă de 20 de ani, din Chiojdu şi motocicleta condusă pe drumul prioritar, pe direcţia Buzău către Braşov, de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Bucureşti. Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului, acesta fiind preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale", informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31