fbpx
 
Știrile PRO TV Știrile PRO TV

Accident grav pe DN 1, soldat cu un deces. Surse: Victima este medicul Cornel Petreanu de la Institutul „Marius Nasta”


Un grav accident a avut loc, duminică dimineață, pe DN 1, la kilometru 18, în Otopeni. Din primele informații, bărbatul care se afla la volan ar fi intrat în coliziune cu capul de pod.  

Ar fi vorba despre medicul Cornel Petreanu, cercetat în dosarul privind mita de la Institutul „Marius Nasta”, conform surselor Știrile PRO TV.

La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 9:40, polițiștii orașului Otopeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN1, la km 18, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

La fata locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Otopeni și ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, iar din primele verificări au constatat faptul că, un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1, în zona km 18, ar fi intrat în coliziune cu structura pasajului căii ferate, aflată de pe partea dreaptă a direcției de deplasare.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a declarat decesul bărbatului respectiv.

A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului, în vederea activităților din competență.

Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitatea situației de față de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, transmite IPJ Ilfov într-un comunicat.

Mai mult decât atât, Cornel Petreanu ar fi fost singur în mașină. Ar fi intrat direct în capul podului, iar poliția ia în calcul toate ipotezele, inclusiv sinuciderea.

Medicul mergea pe sensul spre Ploiești, iar înainte de accident ar fi mers la o biserică. Nu a lăsat niciun bilet de adio, conform surselor Știrile PRO TV.

Medicul Cornel Petreanu ar fi fost plasat sub control judiciar după ancheta privind mita de la Institutul „Marius Nasta”.

În urmă aproximativ două săptămâni, doi medici de la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” - Cornel Petreanu şi Cristian Paleru - au fost arestaţi preventiv sub acuzaţia că luau mită de la pacienţi.

Alţi şase medici de la „Marius Nasta” au fost plasaţi sub control judiciar, urmând să fie cercetaţi în stare de libertate.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31