fbpx
 
Facebook / Iulian Hușanu Facebook / Iulian Hușanu

O nouă zi, același coșmar! Trafic infernal pe șoseaua Bucium


O coadă imensă de mașini s-a format, din nou, marți dimineața în zona Bucium.

Rețelele de socializare au explodat în această dimineață cu mesaje de disperare postate de șoferii din Iași.

Zona Bucium este aproape blocată. Se circulă într-un ritm mult prea lent. Oamenii spun că la intersecția de la pasarela Bucium cu Bulevardul Poitiers încă se lucra dimineață, contrar celor anunțate de autorități. Primăria anunțase săptămâna trecută că lucrăriloe vor fi efectuate doar noaptea.

Zona Bucium-Vișan blocată! Se lucrează în timpul zilei contrar celor convenite și comunicate publicului larg. Lipsa comunicării din partea autorităților naște monștri, adică congestie, nervi și afectează pe termen scurt activitățile economice. „Traficul suntem noi" însă deciziile de politică publică sunt ale autorităților locale la pachet cu lipsa de transparență și comunicare prealabilă”, scrie fostul secretar de stat în Ministerul Transporturilor Adrian Covăsnianu pe pagina sa de socializare.

În urmă cu o săptămână aproape tot orașul a fost blocat din cauza blocajului din trafic.

Facebook / Iulian Hușanu

Anunțul făcut de Conest:

„Compania noastra își dorește să vă țină la curent cu informații importante legate de proiectul ,,Extinderea sistemului de apă și canalizare în zona metropolitană a Municipiului Iași – zona Sud - Lot 1".

În perioada 20 noiembrie 2023 și 22 decembrie 2023, vor fi impuse restricții de trafic pe strada Trei Fântâni, tronsonul cuprins între intersecția cu șoseaua Bucium și Raul Vamasoaia, din cauza lucrărilor pentru aducțiunea de apă a proiectului menționat.

Lucrările vor afecta partea carosabilă, ocupând banda destinată sensului de circulație str. Trei Fântâni către sos. Bucium. Pentru a minimaiza inconvenientele, vă rugăm să luați în considerare următoarele restricții de trafic:

- Accesul de pe șoseaua Bucium și bulevardul Poitiers pe strada Trei Fântâni va fi interzis. Conducătorii auto sunt încurajați să folosească varianta ocolitoare: bulevardul Socola → strada Bucium → Calea Chișinăului → bulevardul Virgil Sahleanu către șoseaua Iași – Tomești.

- Circulația rutieră pe sensul de mers din direcția Tomești – str. Trei Fântâni către intersecția cu sos. Bucium va fi dirijată pe contrasens.”

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31