fbpx
 
Opinia Timișoarei Opinia Timișoarei

Bătaie la un McDonald’s din Timișoara. Totul a pornit de la un claxon (VIDEO)


Un tânăr a ajuns la spital după o bătaie care a avut loc în noaptea de joi spre vineri la coada de la un McDonald’s din Timișoara. Violențele au pornit de la un claxon dat de cel care avea apoi să devină victimă.

Un incident violent a avut loc în noaptea de joi spre vineri la un McDonald’s situat peste drum de Spitalul Județean Timiș, la coada la care nu se aflau totuși foarte multe mașini, scrie Opinia Timișoarei.

Un șofer de 20 de ani a fost claxonat de cel din spatele său, enervat de faptul că nu înainte. Tânărul a coborât nervos din mașină și s-a dus către cel care s-a claxonat, i-a cerut să coboare din mașină, moment în care a izbucnit bătaia.

S-au împărțit pumni și picioare, iar în cele din urmă șoferul care a claxonat, de asemenea, în vârstă de 20 de ani, s-a prăbușit la pământ.

A fost transportat peste drum, la Urgențe, iar polițiștii chemați de martori au întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe.

La data de 05 Ianuarie a.c., în jurul orei 00.20, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Timișoara, au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată în parcarea unei societăți comerciale din proximitatea străzii Arieș.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, în urma unui conflict spontan în trafic, un tânăr în vârstă de 20 de ani fiind agresat de către un alt tânăr de aceeași vârstă.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: