fbpx
 
Polițiștii l-au amendat cu 3.000 de lei pe sibianul care a vandalizat cortul AUR

Polițiștii l-au amendat cu 3.000 de lei pe sibianul care a vandalizat cortul AUR


Poliţiştii l-au prins miercuri pe bărbatul care a vandalizat în weekend cortul Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), acesta fiind sancţionat cu amendă de 3.000 de lei, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

„În cursul acestei zile, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Urbană Sibiu au identificat şi sancţionat persoana care a deteriorat prin scriere/desenare cortul unui partid politic. În fapt este vorba despre un bărbat în vârstă de 69 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, căruia poliţiştii i-au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 3.000 de lei, conform art. 3 alin. 14 din Legea 61/1991 (republicată) pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, respectiv scrierea sau desenarea, fără drept, pe pereţii clădirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosinţă comună aflate în locuri publice, deteriorarea prin orice mijloc a acestora, precum şi dezlipirea sau distrugerea, fără drept, a reclamelor, anunţurilor şi afişelor legal expuse în locuri anume destinate", a precizat Luciana Lazăr.
Bărbatul care a vandalizat cortul AUR de pe bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu a fost prins cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere.
„Persoana care a vandalizat un cort amplasat pe domeniul public, surprinsă de camerele de supraveghere. Cu privire la situaţia cortului amplasat de Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor pe domeniul public, pe bulevardul Mihai Viteazu, vandalizat în acest weekend prin inscripţionare cu graffiti, transmitem următoarele informaţii: Poliţia Locală a primit în data de 3 martie, la ora 09.40 o sesizare în Dispecerat cu privire la vandalizarea acestui cort, amplasat pe domeniul public în baza unui aviz emis de Comisia de Avizare a Adunărilor Publice. Analizând imaginile de pe camerele de supraveghere, Poliţia Locală a constatat că în noaptea de 2 martie, la o ora 23.45, un cetăţean în vârstă de 50-60 de ani a intrat în cort şi a comis această faptă. Bărbatul a ieşit din scara unui bloc din apropiere, a vandalizat structura şi apoi s-a întors în scara blocului respectiv", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sibiu.
AUR Sibiu a început vineri campania de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare, în prezenţa liderului partidului, George Simion. 

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31