fbpx
 
Captură: Facebook / RADAR Vaslui Captură: Facebook / RADAR Vaslui

Momentul în care un șofer de 21 ani acroșează violent cu autoturismul o maşină parcată și rămâne încarcerat


Un tânăr de 21 de ani a fost grav rănit, fiind găsit în stare de semiconştienţă de echipajul medical, după ce a fost implicat într-un accident de circulaţie produs, miercuri, 3 aprilie, pe raza comunei Muntenii de Jos din județul Vaslui.

Un tânăr de 21 de ani a fost transportat în stare gravă la spital după ce mașina pe care o conducea a lovit violent o mașină parcată, pe fondul efectuării unei depășiri neregulamentare.

Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

„La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite două autoturisme avariate şi un bărbat încarcerat. Victima prezenta multiple traumatisme şi se afla în stare de seminconştienţă. Bărbatul în vârstă de 21 ani a fost descarcerat şi preluat de echipajul ambulanţei SMURD pentru terapie intensivă mobilă. Ulterior, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. Pompierii militari au asigurat şi măsuri PSI întrucât cel de-al doilea autoturism implicat în accident a lovit o ţeavă pentru transportul şi distribuţia gazelor naturale”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor producerii acestui accident rutier, din primele verificări rezultând că evenimentul s-ar fi produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare. 

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: