fbpx
 
Dezvăluiri șocante! Profesoara din Neamț care s-a culcat cu unul dintre elevii săi nu era la prima escapadă. Alți minori i-ar fi trecut prin pat

Dezvăluiri șocante! Profesoara din Neamț care s-a culcat cu unul dintre elevii săi nu era la prima escapadă. Alți minori i-ar fi trecut prin pat


Noi informaţii scandaloase ies la iveală în cazul profesoarei din judeţul Neamţ, care a fost arestată pentru că ar fi întreţinut relaţii intime cu unul dintre elevii săi de la Seminarul Teologic. Băiatul apoi s-a sinucis.

 

Acum, profesoara este vizată de o nouă anchetă, pe motiv că ar fi avut legături şi cu alţi elevi. Informaţia este confirmată de avocată familiei tânărului care şi-a luat viaţa.

 

Anchetatorii spun că profesoara în vârstă de 40 de ani a întreţinut relaţii intime cu băiatul care îi era elev în clasa a XI-a. Relaţia dintre cei doi a durat mai bine de jumătate de an, din decembrie 2015 până în iunie 2016. Marius, un adolescent de 17 ani, era unul dintre cei mai buni elevi ai liceului teologic ortodox „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena" din Piatra-Neamț. Însă în noiembrie anul trecut, s-a sinucis. Ultimul lui apel telefonic a fost către profesoara cu care a vorbit minute în şir.

 

Avocata familei adânceşte acum acuzaţiile.

Mihaela Nicodim, avocat: „Nu este la prima faptă de acesta natură, ţin să vă spun. A mai avut antecendente cu alţi doi copii minori sau doar unul. Sigur au fost doi."

 

Pe lângă ancheta penală şi Inspectoratul Școlar verifică povestea.

 

Profesoara este titulară la şcoala din comuna Pângăraţi. La Seminar a fost doar detaşată o perioadă. Acum este în concediu de studii, după ce s-a încris la doctorat la universitatea din Suceava.

 

Soţul femeii n-a mai vrut să comenteze acuzaţiile aduse profesoarei. Preotul o susţine în continuare pe cea care i-a dăruit trei copii şi crede în nevinovăţia ei. Profesoara este iar însărcinată, iar preotul este convins că el este tatăl copilului şi nu Marius, băiatul cu care femeia ar fi avut o idilă.

 

„Există posibilitatea ca şi ea să fie victimă. E clar că nu a fost decizia ei, dar a cedat presiunilor şi a căzut în plasa lui. Copilul acesta nu era un sfânt. Putea şi ea să facă acelaşi gest, dar nu l-a făcut, ci a stat să răspundă la întrebări. Ea a pierdut totul. De ce a ales gestul acesta, era un om cu capul pe umeri... Sunt răspunsuri pe care eu nu le am. E păcat, e o problemă gravă. Copilul acesta nu era un sfânt, nici tinerii din ziua de astăzi nu sunt ceea ce par. Greşeala ei asta a fost că a avut încredere în oameni şi această greşeală i-a fost fatală. Sunt lucruri despre el care s-au găsit în convorbirile pe care le-a purtat, din care reiese că nu era cine se spune că era", a declarat preotul Iulian Marc pentru Monitorul de Neamţ.

 

„Ea regretă ceea ce s-a întâmplat. Dar ce alt final folositor poate fi acum cu arestarea ei? Deja sunt distruse două familii şi asta e lucrul cel mai grav. Problema care poate fi pusă este dacă se mai poate salva ceva. Dacă se poate ceva corecta ar fi bine, dar ce să se mai corecteze acum. Să nu se înrăutăţească mai mult lucrurile", a mai spus preotul.

 

În 15 februarie, magistraţii din cadrul Judecătoriei Piatra Neamţ au dispus arestarea preventivă a profesoarei Crinela Marc, chiar dacă este însărcinată în şase luni, judecătorul de drepturi şi libertăţi apreciind că reprezintă un pericol social. Profesoara a contestat decizia. Ea ar putea ajunge după gratii pentru 10 ani.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)


Citeste si...
Nota
(2 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: