fbpx
 
Foto: NewsPascani.com Foto: NewsPascani.com

Teroare și groază, în apropiere de Pașcani: adulți și copii atacați în propria curte cu bâte și topoare de o bandă de romi (VIDEO)


Momente de teroare într-o localitate din județul Iași, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Mai mulți adulți și copii care participau la o aniversare, în curtea propriei locuințe, au fost atacați de un grup de agresori înarmați cu bâte și topoare, care au intrat peste ei în casă.

Momente de coșmar, sâmbătă noapte, în satul Boureni din comuna ieșeană Moțca pentru un grup de adulți și copii care luau masa în curtea locuinței lor, în timp ce participau la o aniversare.  Un grup de romi înarmați cu bâte și topoare au intrat peste ei în curte. Proprietarul casei spune că nu a avut nici un conflict cu agresorii, scrie NewsPascani.com.

Grupul de romi a rupt o placă dintr-un gard de beton, a forțat porțile din fier forjat și au intrat în curtea casei. Pe imaginile filmate se poate vedea cum atacatorii forțau intrarea pe proprietatea oamenilor.

Cei care se aflau în curte au încercat să se ascundă. Șapte copii minori au fost băgați în baie, în timp ce părinții lor au blocat ușile ca agresorii să nu intre. O parte din cei care nu au intrat în casă s-au ascuns prin grădină.

Romii au lovit tot ce le-a ieșit în cale. Cu bâtele și topoarele au distrus geamuri, mesele unde mâncau cei care se aflau în curte.

Femeile și copiii romilor care au năvălit în curte au aruncat cu pietre în victime și geamurile casei. Doi bărbați au fost loviți la cap și brațe. Un autoturism a suferit pagube. Scandalagii au plecat într-un final.

În zonă au ajuns și polițiștii, iar până dimineață echipaje de jandarmi și mascați au patrulat zona.

Șapte persoane sunt acum cercetate la sediul Poliției Pașcani. În funcție de ce va dispune procurorul de caz, este foarte posibil ca o parte dintre aceștia să fie prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Printre cei care au participat la incidentele de aseară sunt și persoane care au vandalizat în luna martie magazinul din centrul satului Boureni. Proprietarii acestuia au fost nevoiți să își închidă afacerea.

 

Sursa: NewsPascani.com


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31