fbpx
 
Twitter Twitter

Momentul în care o prezentatoare meteo leșină în direct, sub privirile îngrozite ale colegilor (VIDEO)


O prezentatoare meteo de la o televiziune locală din Los Angeles a leșinat brusc, în direct, chiar înainte de a transmite datele despre vreme.

Prezentatoarei meteo, pe nume Alissa Carlson Schwartz, i s-a făcut rău în direct, chiar în momentul în care colegele sale i-au predat legătura. Femeia s-a prăbușit brusc sub pupitru, sub privirile îngrozite ale celorlalte prezentatoare, Nichelle Medina și Rachel Kim, potrivit New York Post.

Ulterior, Alissa Carlson Schwartz a transmis un mesaj pe o rețea de socializare, în care le mulțumește celor care și-au făcut griji cu privire la starea sa de sănătate.

 

„Vă mulțumesc pentru toate mesajele și apelurile. O să fie bine!”, a scris prezentatoarea meteo pe pagina sa de Facebook.

„Alissa primește îngrijiri medicale la spital. Sperăm că vom ști mai multe în curând. Între timp, ne vom gândi la Alissa și ne rugăm ca ea să se simtă mult mai bine în curând”, a declarat vicepreședintele CBS Los Angeles și directorul de știri Mike Dello Stritto pentru TMZ.

Deocamdată, nu se știe încă motivul pentru care prezentatoarei i s-a făcut rău brusc, însă aceasta a trecut prin momente similare în anul 2014.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: