fbpx
 
Vremea Nouă Vremea Nouă

Doi frați din Vaslui candidează unul împotriva celuilalt la primărie, unul de la PSD, altul la PNL. „Suntem hambițoși”


Doi frați candidează unul împotriva celuilalt pentru funcția de primar al unei comune din Vaslui, unul de la PSD, iar celălalt din partea PNL.

Doi frați din comuna vasluiană Pogonești candidează unul împotriva celuilalt pentru funcția de primar, unul din partea PSD, altul de la PNL, scrie Vremea Nouă.

Candidatul PSD este, de altfel, primarul în funcție al comunei, iar candidatul PNL e consilier local și spun că au ajuns în această competiție ”fratricidă” din cauza lipsei de comunicare dintre ei.

Suntem născuți aici, suntem oameni «hambițoși» care dorim, acum și partidele politice au nevoie de oameni puternici la nivel local și atunci na, eu poate hambițos, fratele meu hambițos și am ajuns să candidăm unul împotriva altuia”, a spus Mihai Apostu, primarul și candidatul PSD.

Am ajuns să candidăm la partide diferite datorită unei lipse de comunicare dintre noi, s-a ajuns să candidăm amândoi. Este o realitate, nu ascundem nimic, așa a fost să fie, am plecat pe drumuri diferite și am ajuns în punctul în care suntem.

Nu am făcut un lucru rău, am făcut un lucru bun, constructiv, și sperăm să facem lucruri bune spre viitor”, a declarat și Marcel Apostu, candidatul PSD și fratele „dușmanului” de la PSD.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: