fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 10 Martie 2024

Decizia lui Ion Florin de a desființa Centrul „Sf. Andrei” a fost un mod de a se spăla pe mâini: 60 de copii cu afecțiuni psiho-motorii sunt ținuți ostatici în niște apartamente de la periferia Iașului

Soarta lor e cumplită: o îngrijitoare îi hrănește, dar acești copii nu mai ies afară, nu se mai joacă, nu mai au spații să se miște, nu mai au suport psihologic, nu mai au copilărie

Unii n-au coborât de la etajul 8, unde sunt cazați, din ianuarie 2023! Lipsa mișcării și a socializării le grăbește moartea

Acești copii n-au părinți, n-au pe nimeni care să se intereseze de soarta lor, n-au pe cineva care să se revolte și să-i ajute. E doar grija statului, iar decizia șefilor de instituții a fost să-i uite în niște apartamente ținute în semi-întuneric și să arunce cheile de la intrare


Publicat in Reportaje
Senatorul Diana Şoşoacă a rămas fără permis de conducere şi fost amendată după ce a fost depistată conducând cu 110 km/oră pe un tronson de drum pe care viteza maximă admisă era de 40 de km/oră.

Publicat in Social
Un bărbat de 56 de ani, căutat de autorităţile din Italia pentru infracţiuni economice comise în Peninsulă şi pe numele căruia era emis mandat european de arestare, având o condamnare de aproape 23 de ani, a fost depistat în municipiul Timişoara.

Publicat in Justitie
Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat că îl dă în judecată pe primarul oraşului Cluj-Napoca, Emil Boc, după ce acesta a acuzat echipa prahoveană de blat în ultima etapă a sezonului regulat al Superligii.

Publicat in Justitie
Fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega, care are dreptul de a conduce retras după ce medicii au constatat că nu mai îndeplineşte condiţiile pentru a şofa pe drumurile publice, a fost fotografiat din nou alături de maşina sa, în Bucureşti. 

Publicat in Justitie
Un accident rutier în care sunt implicate patru autoturisme a avut loc în localitatea Sineşti din judeţul Ialomiţa, fiind activat Planul roşu de intervenţie având în vedere numărul persoanelor implicate, a informat, duminică, ISU Ialomiţa.

Publicat in Social
Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” a câștigat un proiect de peste 500.000 de lei prin care va instala 14 puncte de reîncărcare, aferente a șapte stații de putere normală, pentru mașini electrice. Cinci dintre acestea vor fi instalate în campusul academic: două în zona facultăților de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată și de Automatică și Calculatoare, trei în parcarea dintre Rectorat și Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului și Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”.

Publicat in Educatie
Doi indivizi din Târgu Jiu, tată și fiu, în vârstă de 53, respectiv 20 de ani, au ajuns în spatele gratiilor după ce le-au adresat cuvinte grele oamenilor legii chiar în sediul Poliției.  

Publicat in Justitie
Opt copii şi un adult au murit după ce au mâncat carne de broască ţestoasă de mare pe insula Pemba din arhipelagul Zanzibar, iar alte 78 de persoane au fost transportate la spital, au anunţat, sâmbătă, autorităţile locale.

Publicat in Panorama
Un bărbat care s-a săturat de migrenele constante pe care le avea a decis să facă o vizită la doctor și a fost îngrozit de ceea ce le cauza.  

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 2