fbpx
 
Eroare tragică. Un copil de 2 ani, din Brazilia, a murit după ce a fost uitat într-un autobuz școlar supraîncălzit

Eroare tragică. Un copil de 2 ani, din Brazilia, a murit după ce a fost uitat într-un autobuz școlar supraîncălzit


Un copil de doi ani din Brazilia a murit după ce a fost lăsat într-un autobuz școlar supraîncălzit. Șoferul și supraveghetoarea au uitat să-l lase la grădiniță, marți.

Apollo Rodrigues a fost luat de acasă în jurul orei 7 dimineața și a fost găsit inconștient la 15:30, când șoferul a mers să ia autobuzul din garaj și a observat că era blocat.

Șoferul, Flavio Robson, în vârstă de 45 de ani, și asistenta sa de 44 de ani, Luciana Coelho, care este și soția lui, l-au dus de urgență pe Apollo la spital, acolo unde s-a constatat decesul. Încă se așteaptă autopsia, potrivit dailymail.co.uk.

Robson și Coelho au fost arestați sub acuzația de omor. Ei au apărut în fața unui judecător miercuri și au fost eliberați provizoriu, până la finalizarea procesului.

Cei doi nu au voie, cel puțin momentan, să mai lucreze pe autobuzul școlar, iar permisele lor au fost suspendate. Soții trebuie să apară în fața unui judecător în fiecare lună și le este interzis să plece de acasă între orele 22 și 6 dimineața. În plus, nu au voie să vorbească cu martori sau cu familia victimei, dar nici să iasă din orașul Sao Paulo pentru mai mult de opt zile, fără să informeze un judecător.

Marți, temperatura maximă din Sao Paulo a ajuns la 38 de grade Celsius, fiind cea mai călduroasă zi de când se fac măsurători.

Mama copilului, Kaliane Rodrigues, a declarat la un post TV din Brazilia că fiul ei plângea înainte să fie luat de autobuz, spunând că nu vrea să meargă la grădinița la care era înscris de patru luni.

Femeia a mai spus că supraveghetoarea se asigura mereu ca băiatul ei să stea pe un loc din față, însă de data aceasta „l-a pus în spate și l-a uitat”.

Kaliane Rodrigues a simțit că ceva ciudat s-a întâmplat atunci când s-a întors de la muncăm iar fiul ei nu ajunsese de la grădiniță.

„De fiecare dată când ajungeam, fiul meu era acolo. Astăzi am ajuns, iar el nu era. Și nu îl voi mai vedea niciodată. Nu-mi voi mai vedea niciodată fiul. Nu m-am gândit că voi trece prin asta, este dificil să știu că l-am lăsat în stație știind că este în siguranță, iar eu am plecat la muncă”, a spus aceasta.

Apollo Rodrigues a fost găsit întins pe o banchetă din spatele autobuzului.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31