fbpx
 
Facebook / Irina Hansen Facebook / Irina Hansen

O româncă va candida pentru primăria orașului Las Vegas. Cine este Irina Hansen și cu ce se ocupă


O româncă în vârstă de 45 de ani, stabilită în Statele Unite, și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al metropolei americane Las Vegas, la alegerile din 2024, relatează publicația KTVN Las Vegas.

Irina Hansen și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al metropolei Las Vegas pe 21 septembrie, în cadrul unui eveniment de campanie la Henderson.

Actualul primar al Las Vegasului, Carol Goodman, a anunțat că nu va mai candida pentru un nou mandat. Astfel, în cursa alegerilor de anul viitor, Irina Hansen îi va avea contracandidați pe consiliera Victoria Seaman, fosta congresmană a SUA Shelley Berkley, antreprenoarea și asistenta medicală Donna Miller și femeia de afaceri locală Tera Anderson.

Născută în România în 1978, Irina Hansen a plecat în Statele Unite pentru a „scăpa de domnia opresivă a unui dictator comunist”, potrivit unui comunicat de presă.

În 1998, ea s-a mutat din California în Las Vegas, iar din 2005 a intrat în afacerile imobiliare. Irina este membru activ al Asociației Agenților Imobiliari din Las Vegas, Asociației Naționale a Agenților Imobiliari și a Consiliului Residential Real Estate. În 2019, românca a înființat un salon de înfrumusețare.

Irina Hansen se declară conservatoare, iar programul ei electoral promite o creștere economică durabilă, asigurarea siguranței orașului și găsirea unei soluții la criza de persoane fără adăpost, potrivit sursei citate.

„Irina crede că, sub conducerea ei, va putea crea o creștere economică durabilă în Las Vegas și va restabili încrederea poporului în oficialii aleși. S-a săturat de oameni care fac promisiuni goale pentru a fi aleși, ceea ce s-a transformat în inactivitate și mulțumire”, se arată în comunicatul care anunță candidatura româncei la funcția de primar.

Motto-ul ei de campanie este „Dacă ei nu o vor face, o voi face eu!”.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31