fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 23 Aprilie 2024

Șase echipe din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) s-au calificat la etapa internațională a NXP Cup, care va avea loc la Hamburg, Germania, pe 28 mai. Aceștia au concurat la etapa regională, organizată pentru România și Grecia, de către Facultatea de Automatică și Calculatoare, pe 20 aprilie 2024.

Publicat in Educatie
Un adolescent care se afla într-un institut dedicat tinerilor infractori din Marea Britanie a săpat un tunel până la celula vecină ca să atace un alt deținut.

Publicat in Panorama
Un șef notoriu al unui cartelul care ar fi plănuit să o ucidă pe moștenitorea tronului olandez și pe prim-ministrul Mark Rutte a scăpat de închisoare din cauza unei confuzii judiciare din Spania, scrie Politico.

Publicat in Eveniment
Doi polițiști din Botoșani au fost condamnați, printre altele, să dea înapoi și brânza primită ca șpagă, într-un dosar de corupție instrumentat de DNA Suceava. Șase inculpați au primit definitiv pedepse cu suspendare, alți 15 fiind încă judecați.

Publicat in Justitie
O femeie a rămas astăzi blocată într-un container stradal pentru colectarea hainelor aflat pe Canta. Femeia a intrat în container cu gândul de a își însuși din haine însă, când a încercat să iasă, nu a mai reușit, scrie 24Iași.

Publicat in Social
Kumarasamy Navaneethan, un cetățean srilankez care s-a aflat mult timp pe lista celor mai căutați infractori, a fost adus în România, marți, după ce a fost prins în Germania la 32 de ani de la comiterea unei crime.

Publicat in Justitie
Pensiile vor ajunge la oameni înainte de Paște, atât cele livrate de poștași, cât și cele încărcate direct pe carduri bancare.

Publicat in Guvern
Numărul şacalilor a crescut în ultima perioadă la nivelul judeţului Vaslui, autorităţile estimând un efectiv de peste 400 de astfel de animale.

Publicat in Moldova
O cantitate de 23 tone de îngrăşământ chimic cu azot şi produse pentru protecţia plantelor, păstrate necorespunzător sau cu termen de valabilitate expirat, a fost găsită de poliţiştii timişeni la societăţi comerciale cu specific agricol din judeţ, în urma unei acţiuni desfăşurate pe linia produselor pentru protecţia plantelor şi îngrăşămintelor chimice.

Publicat in Social
Băieţelul de 8 ani care s-a intoxicat cu fum şi a intrat în stop cardio-respirator în urma unui incendiu izbucnit, marţi, într-un apartament din municipiul Ploieşti a decedat, poliţiştii deschizând în acest caz un dosar penal.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3