fbpx
 
Horror! Tânără găsită moartă în camera frigorifică a unui hotel. Imagini ciudate surprinse pe camerele de supraveghere (VIDEO)

Horror! Tânără găsită moartă în camera frigorifică a unui hotel. Imagini ciudate surprinse pe camerele de supraveghere (VIDEO)


Filmările camerelor de supraveghere ar putea elucida misterul morții misterioase a unei tinere din Chicago, al cărei cadavru a fost descoperit în camera frigorifică a unui hotel, săptămâna trecută.

 

Cazul a declanșat isterie pe rețele sociale, unde au fost lansate ipoteze șocante despre tragedie și au fost făcute acuzații dintre cele mai aberante, relatează CNN.

 

Poliția din Rosemont, o suburbie situată la nord-vest de Chicago, a relatat că Kenneka Jenkins, de 19 ani, a fost văzută ultima dată sâmbătă, 9 septembrie, la o petrecere organizată în Hotelul Crowne Plaza Chicago O’Hare.

 

Familia i-a anuțat dispariția mai târziu, în aceaași zi, iar cadavrul a fost găsit într-o cameră frigorifică a hotelului în dimineața zilei următoare.

 

 

Poliția a dat publicității înregistrările camerelor de supravheghere care au surprins-o pe tânără, pentru a respinge speculațiile făcute pe marginea cazului. În același timp, de pe camere lipsește momentul cel mai important - cum a ajuns tânăra în congelator - astfel că rămân multe întrebări fără răspuns.

 

Mai multe camere au filmat-o pe tânără mergând însoțită, apoi singură pe holuri.

 

În câteva imagini de la ora 13:00, Jenkins este văzută în compania unor persoane neidentificate și pare stăpână pe ea. După două ore, ea apare singură în zona cu camere video, dar de data aceasta abia se ține pe picioare, se sprijină de pereți și balustrade când iese din lift.

 

După două minute, este filmată de alte camere străduindu-se să mențină direcția și aproape că se prăbușește de mai multe ori.

 

 

În ultimul clip, Jenkins se împiedică prin bucătăria hotelului, care pare să fie goală. Ea dispare total din imagini la ora 15:32, cu aproape 12 ore înainte ca trupul să-i fie descoperit în camera frogorifică.

 

Polițiștii spun că au analizat 36 de ore de imagini de pe camerele de supraveghere, însă niciuna nu a surprins momentul în care tânăra intră sau este dusă în camera în care a murit, astfel că nu poate formula nicio ipoteză clară cu privire la împrejurările în care a murit.

 

Deocamdată, sunt luate în calcul toate ipotezele de lucru. Familia face un apel către toi cei care cunosc detalii despre caz să contacteze poliția și să nu mai lanseze zvonuri pe Facebook.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31