fbpx
 
Trupa DJ Project a văzut moartea cu ochii: un TIR s-a răsturnat peste mașina lor

Trupa DJ Project a văzut moartea cu ochii: un TIR s-a răsturnat peste mașina lor


Membrii cunoscutei trupe DJ Project au fost răniţi într-un accident petrecut luni pe DN7, în judeţul Vâlcea.

 

Un TIR a intrat pe contrasens și s-a răsturnat într-o curbă, peste două autoturisme. Una dintre mașini era cea a artiştilor. La spital a ajuns și şoferul autotrenului, un bărbat de 56 de ani.

 

Accidentul s-a petrecut pe Dealu Negru. Potrivit polițiștilor, șoferul TIR-ului, care circula dinspre Piteşti spre Râmnicu Vâlcea, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a răsturnat, pe contrasens, peste două autoturisme.

 

Într-una dintre maşini se aflau membrii DJ Project: Gino Manzotti, DJ Maxx şi Mira, noua solistă a formației, care se alăturase trupei de doar două zile.

 

Gabriel Popescu, IPJ Vâlcea: „În Milcoiu a avut loc în accident rutier soldat cu rănirea a cinci persoane, dintre care patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 29 şi 50 de ani şi o tânără 22 ani. Cauza accidentului este neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă deosebit de periculoasă de către şoferul de TIR.”

 

 

Toţi membrii trupei DJ Project au ajuns la spital. Și şoferul TIR-ului, un bărbat de 56 de ani, care a fost rănit grav, în zona capului, a avut nevoie de intervenția medicilor. Ambulanța l-a luat şi pe un bărbat de 29 de ani, care se afla în cea de-a doua maşină.

 

Dan Ponoran, directorul Spitalului Judeţean Vâlcea: “Două victime de sex masculin şi o victimă de sex feminin, unul din baieți are o coastă ruptă, celălalt băiat are o tasare de vertrebră, iar fata are o fractură de piramidă nazală şi o tasare de vertrebră. Sunt în afara oricărui pericol, vor rămâne internaţi.”

 

Mira, solista formaţiei, a dorit să-şi liniştească fanii, postând pe Facebook o fotografie în care transmite publicului că se află în afara oricărui pericol.

 

Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele şoferului de TIR pentru vătămare corporală din culpă.

 

(Sursa: Știrile ProTV)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31