fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 08 Mai 2024

Fiul unui fost polițist de la Arestul IPJ își face o parcare betonată și stații de încărcare a mașinilor pe un teren al Primăriei lipit de blocul unde are apartament. Fără autorizația care era obligatorie. Blochează geamul unui alt apartament de la demisolul imobilului. Îi ia și puțina lumină pe care o avea, și aerul.
Proprietara face plângere, dar instituțiile sesizate navighează cu grijă, să nu o deranjeze pe odrasla fostului om al sistemului.
Fiul are un comportament la intimidare, de om care și-a dorit de mic să fie tartor al cartierului. Își amenință vecinii care îi fac plângere, dar procurorul scrie că nu e un pericol și-l lasă în pace, dând rezoluție de neîncepere a urmăririi penale.
Iași: oraș regal, prietenos cu cetățenii care îl locuiesc. Acum câțiva ani, individul a dat examen să devină polițist din sursă externă la Serviciul Rutier. Din fericire, a fost respins.

Publicat in Anchete
Un bărbat care ameninţa că se aruncă de la etajul al şaselea al unui bloc din municipiul Ploieşti şi-a dus la final ameninţarea, în prezenţa reprezentanţilor mai multor instituţii.

Publicat in Social
Ambasadorii statelor UE au ajuns miercuri la un acord de principiu pentru ca veniturile rezultate din activele ruseşti îngheţate în urma sancţiunilor impuse Rusiei după invazia din Ucraina să fie folosit pentru finanţarea ajutorului militar oferit armatei ucrainene, a anunţat preşedinţia belgiană a Consiliului UE, relatează agenţiile AFP şi EFE.

Publicat in Eveniment
Poliţiştii de frontieră din Fălciu efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie R. Moldova care a traversat râul Prut înot, cu intenţia de a ajunge în Bucureşti, pentru a-şi căuta un loc de muncă.

Publicat in Moldova
Poliţişti de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Iaşi - feroviar au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, căutat de autorităţile din Slovacia, care era condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de trei ani.

Publicat in Justitie
Florin Piersic a fost transferat marți seară cu un avion SMURD de la Cluj-Napoca la București. Actorul de 88 de ani este în stare stabilă, în grija medicilor de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

Publicat in Sanatate
Una dintre țările membre ale Alianței Nord-Atlantice (NATO) a declarat că este gata să-și trimită soldații în Ucraina pentru instruire. Între timp, Moscova a trecut la amenințări.

Publicat in Eveniment
Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Ştefan-Radu Oprea, a anunţat că Borusan Pipe va deschide, în câteva luni, o nouă capacitate de producţie în Parcul Industrial Alinso, de pe raza comunei Ariceştii Rahtivani, din judeţul Prahova.

Publicat in Companii
Fostul șef al SRI Virgil Măgureanu a fost audiat de procurorii Parchetului General în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990. Este prima audiere oficială a unui suspect în acest complex și extrem de important proces.

Publicat in Justitie
Peste 800.000 de europeni și americani au fost păcăliți să își dea datele personale, inclusiv datele cardurilor bancare, și au ajuns victimele unei rețele din China care a organizat cea mai mare escrocherie din lume, după numărul victimelor.  

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31