fbpx
 
YouTube / Fox 13 News Utah YouTube / Fox 13 News Utah

Momentul în care un american pătrunde pe pista de aterizare a avioanelor. A murit după ce a pătruns în zona motorului (VIDEO)


Un bărbat a murit după ce a trecut de ieșirea de urgență dintr-un aeroport, a fugit desculț pe pista de aterizare a avioanelor și a pătruns în interiorul motorului unei aeronave Delta, pe Aeroportul Internațional Salt Lake City din Utah.

Americanul Kyler Efinger a murit chiar în ziua de Anul Nou, scrie news.com.au.

Avionul cu destinația San Francisco era plin cu 95 de pasageri și cinci membri ai echipajului în momentul incidentului și rula încet pe pistă pentru a se pregăti de decolare.

Bărbatul a fost resuscitat și i s-a naloxonă - un medicament folosit pentru a inversa o supradoză de opiod, însă nu a supraviețuit.

Bărbatul ar fi trebuit să zboare din Utah în orașul Denver din Colorado pentru a-și vizita bunicul bolnav înainte ca familia sa să spună că a suferit un „episod maniacal”.

În imaginile publicate recent se vede cum acesta aleargă spre o ușă încuiată la poarta A2, purtând doar șosete, ținându-și pantofii în mână, încercând să deschidă frenetic ușa.

Apoi vorbește cu ceea ce pare a fi un membru al personalului aeroportului înainte de a fugi și de a încerca să deschidă o altă ușă încuiată, trăgând de ea înainte de a cădea pe jos.

După ce se ridică, începe să lovească geamul cu pantofii înainte ca o altă cameră de securitate să-l surprindă deschizând cu piciorul o ușă de ieșire de urgență și fugind pe o scară.

Efinger a reușit cumva să ajungă pe pistă, o cameră de termoviziune arătându-l cum aleargă spre avionul Delta Airlines care se deplasează încet, moment în care filmarea se încheie.

Poliția a venit și a bătut la ușa noastră la ora 8 noaptea, pentru a ne da vestea pe care niciun părinte nu vrea să o audă vreodată”, a declarat tatăl său, Judd Efinger, pentru Fox 13 News. „A fost reținut la securitate, a pierdut zborul și acele apeluri telefonice, știam că se apropie. Ei o numesc faza maniacă. Acestea nu se termină bine pentru el. Evident, aceasta este cea mai rea din toate timpurile”.

Tatăl său a continuat să își descrie fiul ca fiind „un suflet foarte bun, prietenos, sociabil și grijuliu”.

Deși incidentul nu a avut un impact asupra operațiunilor de pe aeroport, poliția a declarat că a colaborat cu aeroportul pentru a debarca pasagerii și a securiza zona.

Delta Airlines a precizat într-un comunicat că zborul a fost în cele din urmă anulat, iar pasagerii au fost reprogramați pe alte zboruri în urma incidentului.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31