fbpx
 
Ivanka Trump, huiduită în Germania. A încercat să-și apere tatăl Foto: stern.de

Ivanka Trump, huiduită în Germania. A încercat să-și apere tatăl


Ivanka Trump a avut prima ei deplasare externă în rol de consilier al tatălui ei la Casa Albă. Fata preşedintelui american a fost invitată de Angela Merkel la un summit dedicat femeilor, care a avut loc la Berlin.

 

Ivanka şi-a lăudat tatăl şi aproape a fost huiduită când a vorbit despre angajamentul acestuia pentru apărarea drepturilor femeilor.

 

Fiica preşedintelui american a participat la discuţiile din cadrul unui summit pentru susţinerea implicării femeilor în afaceri, organizat de ţările din G20. Ivanka l-a adus în discuţie pe tatăl ei, acuzat în trecut, în mai multe rânduri, că ar fi misogin. „Un lucru de care sunt mândră este implicarea tatălui meu în chestiuni sociale. Cu mult înainte să ajungă preşedinte, a participat la acţiuni de susţinere a familiilor."

 

După reacţia publicului, Ivanka a fost întrebată despre atitudinea din trecut a a tatălui său faţă de femei, iar Ivanka a răspuns că Trump le-a acordat întotdeauna încredere:„Eu ştiu din proprie experienţă şi cred că miile de femei care au lucrat cu el de decenii, în sectorul privat, stau testament încrederii pe care el o are în potenţialul femeilor şi în capacitatea lor de a se descurca la locul de muncă la fel de bine ca un bărbat."

 

Ivanka a fost invitată la summit de Angela Merkel, fapt interpretat drept o încercare a cancelarului german de a sparge gheaţă în relaţia cu liderul de la Washington, după o primă întâlnire destul de rece.

 

Lucrurile s-au mai îmbunătăţit însă de atunci. În ultima perioadă, Trump a sunat-o pe Merkel săptămânal pentru a discuta chestiuni importante, de la alegerile din Europa, până la criza din Siria.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31