fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 28 August 2017

Un grav accident rutier a avut loc luni seara, pe Drumul European 581, în judeţul Vaslui, pe raza comunei Costeşti, în urma căruia două persoane au fost rănite, iar un autoturism a ars complet.

 

Accidentul a fost urmat de un incendiu puternic, unul dintre autoturisme, înmatriculat în Republica Moldova şi alimentat cu GPL, arzând complet. Cel de-al doilea autoturism era condus de un tânăr de 33 de ani, din Popeşti- Leordeni.

 


Publicat in Moldova
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunţă că l-a numit, luni, pe actorul Mugur Mihăescu consiler personal pentru problemele legate de Centrul Istoric al Capitalei.

 


Publicat in Administratie Locala
Ministrul PSD al Educaţiei, Liviu Pop, tocmai a înregistrat un nou „record" care face deliciul reţetelor de socializare: a făcut nu mai puţin de trei greşeli gramaticale în doar nouă secunde.

 


Publicat in Educatie
În timp ce liderii PSD se laudă cu marea creştere economică, ultimele două guverne au contractat datorii de peste 10 miliarde de euro, pe fondul gradului scăzut de colectare a veniturilor şi deficitului bugetar.

 

România a luat în primele şapte luni de guvernare PSD împrumuturi de peste 10,2 miliarde de euro, cu alte cuvinte, s-a împrumutat cu 553 euro pe secundă, relatează România Liberă.

 


Publicat in Guvern
Militarii Batalionului 151 Infanterie Protecție a Forței „Lupii Negri” din Iași își vor încheia miercuri cea de a 11-a misiune în teatre de operații.

 


Publicat in Social
Cercetătorii suedezi au descoperit, utilizând un sonar, un imens obiect metalic pe fundul Mării Baltice. În timpul celor două vizite, s-au făcut descoperiri uimitoare.

 

Pe cât de ambiţioase sunt cercetările oamenilor asupra universului şi asupra planetei noastre, fundul oceanelor, mărilor şi fluviilor sunt locuri care ne rezervă încă multe surprize... 95% din acest sector rămâne încă neexplorat. Una dintre enigme este un obiect rotund uriaş, descoperit pe fundul mării. Este vorba de „Anomalia Mării Baltice”, descoperită la nord de insula suedeză Aland, la o adâncime de 90 de metri.

 


Publicat in Panorama
Rusia a anunțat, luni, desfășurarea a două submarine de atac în Marea Mediterană, zonă în care și-a consolidat prezența în ultimii ani și unde dispune de o bază navală, la Tartous, în nord-vestul Siriei, transmite Agerpres.

 


Publicat in Panorama
Ministrul Apelor și Pădurilor vrea ca televiziunile să dea mai multe știri pozitive. Doina Pană crede că din cauza presei foarte mulți tineri nu mai vor să revină în România. Mai mult, ministrul propune chiar ca mass-media să primească facilităţi pentru ştirile pozitive pe care le difuzează.

 


Publicat in Media
Moarte cumplită pentru o femeie de 79 de ani, din Dumești, județul Iaşi. Duminică noapte, focul a cuprins locuinţa în care bătrâna dormea alături de fiul ei şi numai bărbatul a reuşit să se salveze.

 

Trupul ei a fost găsit carbonizat.

 


Publicat in Social
Victor Ponta a ajuns de urgență la spital! Fostul premier s-a ales cu piciorul drept în ghips, iar după intervenția medicilor a postat pe contul său de INSTAGRAM o fotografie însoţită de mesajul că în următoarele două săptămâni nu poate avea grijă de Irina.

 


Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 4