fbpx
 
Diana Șoșoacă a întrerupt ședința secretă din Parlament în timp ce erau prezentate ororile comise de Hamas

Diana Șoșoacă a întrerupt ședința secretă din Parlament în timp ce erau prezentate ororile comise de Hamas


Scandal în Parlament chiar și la ședința în care aleșilor li s-a prezentat filmul ororilor pe care Hamas l-a comis în 7 octombrie. Senatorul Diana Șoșoacă a filmat în timpul ședinței secrete, deși era interzis și a făcut scandal pentru că nu este lăsată să vorbească, cu toate că luările de cuvânt nu erau incluse în organizarea ședinței.

Şedinţa comună secretă a Parlamentului consacrată evoluţiilor recente şi situaţiei din Statul Israel care se desfăşoară, marţi, în sala de plen a Camerei Deputaţilor, a fost întreruptă câteva minute, arată Digi24.

În cadrul şedinţei a fost vizionat un film al Israel Defence Forces (IDF), despre care deputatul Silviu Vexler a atras atenţia că prezintă imagini sensibile.

La puţin timp după începerea şedinţei, unii parlamentari au ieşit emoţionaţi din plen, refuzând să vorbească despre imaginile văzute sau calificându-le „foarte dure”.

„Dure, foarte dure imaginile. Se vede barbaria, partea de jos a omenirii. Cât de jos poate să ajungă un om astfel încât să nu-i pese de celălalt şi să se dedea la nişte crime îngrozitoare. (...) N-am mai rezistat să văd cum (...) traumatizează copiii. Eu nu pot să văd aşa ceva. Am şi eu limitele mele. Sunt foarte mulţi care rezistă. Eu nu am putut”, a spus senatorul USR Sergiu Vlad.

Şedinţa a fost întreruptă la un moment dat pentru faptul că senatoarea Diana Iovanovici Şoşoacă a filmat.

Pe unul dintre conturile sale de Facebook, Şoşoacă a postat primele minute ale şedinţei, întrerupând filmarea la momentul de reculegere.

Deputatul PSD Daniel Suciu a ieşit din sală, precizând că „există un mic incident”.

Stenograma şedinţei secrete comune nu se publică în Monitorul Oficial al României.

Elena-Simona Spătaru, senator USR: „Nu e ceva ce poți vedea până la capăt. Este îngrozitor. Să ne ferească Dumnezeu de război (...) E tragic că noi pe Planetă încă avem așa ceva, trăim aceste tragedii. Este groaznic. Îmi pare foarte rău pentru familiile lor”.

Sorin-Cristian Mateescu, senator AUR: „E un spectacol grotesc ceea ce face Diana Șoșoacă. E păcat. Ni s-a prezentat un film și n-are respect pentru familiile și victimele. Face scandal, că nu i s-a dat cuvântul”.

 

Sursa: Digi24

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31