fbpx
 
Bate vânt de remaniere în Guvernul Tudose: premierul atacă penalii lui Dragnea

Bate vânt de remaniere în Guvernul Tudose: premierul atacă penalii lui Dragnea


Mihai Tudose a anunțat luni seara, în cadrul unei emisiuni tv, că săptămâna aceasta va avea loc o mică remaniere și că este vorba despre cel puțin doi miniștri pe care îi va invita să părăsească guvernul.

 

„Aş minţi dacă aş spune că toate lucrurile sunt în ordine. Unele nu sunt în ordine deloc. Dar nu iese nimeni la pensie din această funcţie. Aţi pomenit de acel sondaj. Nu ai cum să cazi în într-o lună 20 de procente. (...)

Dacă românii nu mai cred în ce facem, plecăm acasă toţi. Dacă lucrurile stau aşa, analizăm. Ori sunt eu de vină, ori sunt lucrurile din Guvern. Prezenţa unor miniştri cu probleme penale, lipsa de rezultate. Săptămâna asta voi lua nişte decizii. (...)

Mai sunt cel puţin încă doi miniştri pe care o să-i rog să părăsească guvernul, pe lângă cei cu probleme penale, care creează probleme şi la nivel de percepţie publică şi la nivel de Comisie Europeană", a spus premierul la Antena3.

 

Tudose a mai spus că există trei miniștri ce îi creează „probleme și la nivel de percepție publică și la nivel de Comisie Europeană".

 

Liviu Dragnea anunţă că prim-ministrul are mână liberă să schimbe orice ministru doreşte. Primele nume avansate sunt Liviu Pop, ministrul Educaţiei şi Florian Bodog, care conduce Ministerul Sănătăţii. Acesta din urmă e acuzat că ar fi plagiat în teza de doctorat.

 

Reporter: Cum vedeţi viitorul ministrului Educaţiei?

Liviu Dragnea - preşedintele PSD: Premierul are toate pârghiile necesare să facă evaluare şi cum a fost procedura de numire e şi procedura de deznumire.

Reporter: Acuzaţiile de plagiat care i se aduc ministrului Bodog sunt un motiv suficient pentru a intra pe o eventuală analiză în vederea remanierii?

Liviu Dragnea: Am înţeles că e o problemă mai veche care ar fi fost rezolvată. Nu cred că e o coincidenţă cu faptul că mâine se discută subiectul Sănătăţii în Parlament, dar premierul are toată deschiderea din partea partidului.

 

(Sursa: b1.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31