fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 10 Mai 2024

O femeie de 57 de ani, Karyn Lombardo, a fost găsită fără suflare în casa ei din Burbank, California, în noaptea de 7 mai. Poliția crede că a fost ucisă de fiul ei de 25 de ani, Kyle.

Publicat in Panorama
Tragedie în județul Teleorman. Un copil în vârstă de 11 ani a fost călcat de un buldoexcavator în timp ce mergea spre şcoală. Șoferul utilajului, un bărbat de 36 de ani, s-a aplecat după cafea și a pierdut controlul.

Publicat in Social
Un bărbat urmărit naţional după ce a fost condamnat pentru trafic de droguri a fost prins de poliţişti în oraşul Dărmăneşti, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

Publicat in Justitie
Judecătoria Constanţa a decis, vineri, că fostul patron al OTV, Dan Diaconescu, judecat pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile, rămâne sub control judiciar, fiind astfel menţinută şi obligaţia ca acesta să nu părăsească ţara.

Publicat in Justitie
Un bărbat care în luna februarie ar fi introdus în România 440.000 de comprimate cu droguri, găsite la vremea respectivă în urma unei percheziţii, a fost prins la frontieră când încerca să revină în ţară, fiind arestat preventiv.

Publicat in Justitie
Mai multe persoane au aruncat cu pietre în operatorii de la Punctul de lansare a rachetelor antigrindină din localitatea Bordeasca Veche, din comuna Tătăranu, ceea ce a determinat oprirea operaţiunilor, dar şi avarierea maşinilor angajaţilor, potrivit directorului de program al Unităţii de Combatere a Căderilor de Grindină Moldova II Vrancea, Lucian Lazăr.

Publicat in Social
Cetăţenii cu drept de vot din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene - în jur de 373 de milioane de europeni - îşi vor alege, în perioada 6 - 9 iunie 2024, reprezentanţii în Parlamentul European pentru următorii cinci ani.

Publicat in Eveniment
Poliţişti de frontieră din vama Sculeni, împreună cu lucrători vamali au descoperit în bagajul unei tinere din Spania, 86 de grame substanţă susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de risc. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea femeii, pentru săvârșirea infracţiunilor de introducerea sau scoaterea din țară, fără drept, de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

Publicat in Justitie
Un bolid Ferrari a fost distrus în urma unui accident produs între Turda și Cluj-Napoca.

Publicat in Social
Moartea este singura certitudine a vieții, dar puțini vor să vorbească despre o asemenea tulburătoare experiență.

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31