fbpx
 
Dumitru Oprea: PSD depune o moțiune împotriva românilor

Dumitru Oprea: PSD depune o moțiune împotriva românilor


Moțiunea de cenzură inițiată de PSD este de o iresponsabilitate și de un cinism incredibile. Pesediștii nu au nici un motiv plauzibil de a acuza guvernul, în condițiile în care au sabotat constant, de la debutul pandemiei până astăzi, toate măsurile autorităților menite să protejeze populația.

Nu trebuie să uităm că, după șapte ani de guvernare PSD, țara a intrat în criza provocată de coronavirus cu un sistem de sănătate devalizat, fără nici un spital nou, cu resurse risipite atât umane, cât și sanitare.

Ce obține, de fapt, PSD prin această moțiune de cenzură? În primul rând, instabilitate politică, într-un moment în care, de peste o lună, România înregistrează zilnic peste 1.000 de noi cazuri de infectare cu Sars-COV 2, fiind printre cele mai multe din Europa.

Apoi, va bloca autoritățile sanitare în desfășurarea activităților, ceea ce va determina o creștere exponențială a numărului de infectări, cu scopul de a-i face pe români să nu se prezinte la alegerile locale din 27 septembrie.

Ce poate fi mai concludent despre starea în care se află PSD, când nici sigla nu-i apare în afișele electorale ale unor candidați importanți la alegerile locale? Acest partid a făcut atât de mult rău, în ultimii patru ani, încât membrii săi sunt conștienți că a devenit o povară. Bazinul electoral al social democraților este în scădere și ei o știu.

Prin urmare, singura șansă să obțină un scor bun în alegerile locale este să împiedice, cu orice preț, o prezență bună la urne. Iar dacă pentru acest scop meschin trebuie să se îmbolnăvească și mai mulți români, PSD nu are nici o problemă. Pentru liderii pesediști nu există rațiuni de ordin uman și moral care să-i oprească.

Cui folosește ca România să rămână fără guvern în plină pandemie, cu 3 săptămâni înainte de redeschiderea școlilor? Doar unora care lucrează împotriva propriei țări.

 

Prof. univ. dr. Dumitru OPREA

Deputat PNL de Iași


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31