fbpx
 
Ibrahimovici, genial și la retragere: Replică fabuloasă pentru cei care îl huiduiau (VIDEO)

Ibrahimovici, genial și la retragere: Replică fabuloasă pentru cei care îl huiduiau (VIDEO)


Zlatan Ibrahimovici (41 de ani) se află, cu siguranță, în categoria foarte rară a sportivilor de performanță, care dau dovadă și de inteligență nativă. Una care depășește granițele activității lor de pe teren. De altfel, după cariera sa stelară, care tocmai s-a încheiat, rămân o colecție uriașă de faze uluitoare de fotbal și una cu citate memorabile.

Așadar, având în vedere caracterul lui Zlatan, discursul său de la meciul de duminică seară, AC Milan – Verona (3-1), din ultima etapă a campionatului italian, nu putea fi unul banal. Când le vorbea suporterilor milanezi, Ibrahimovici era fluierat de fanii oaspeți, aflați într-un colț al arenei San Siro, scrie „Adevărul”. Fără să fie deranjat de acest aspect, Zlatan s-a întors cu calm spre grupul care îl fluiera și a rostit o singură frază, iar arena a explodat în aplauze: „Huiduiți-mă în continuare. Ăsta e cel mai mare moment al anului pentru voi, că mă vedeți pe mine“.

Replica lui Ibrahimovici le-a pus sare pe rana celor de la Verona, o grupare mică, fără nume mari în lot, care a și retrogradat, duminică seară, în mod dureros, terminând pe 18 cu 31 de puncte. Spezia, prima formație care a „driblat“ retrogradarea, a prins locul 17, tot cu 31 de puncte.

Revenind la Zlatan Ibrahimovici și ieșirea sa de pe scenă, suedezul și-a pus ghetele în cui de la AC Milan, formație la care a revenit în 2019. El a ajutat echipa să devină campioană a Italiei, în sezonul trecut.

Ibrahimovici a disputat însă doar 4 meciuri, în actuala ediţie din Serie A, din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat, petrecând, în total, 144 de minute pe teren. Cu toate acestea, el a devenit cel mai vârstnic marcator din istoria primei ligi italiene, după ce a marcat singurul său gol din acest sezon, transformând un penalty în meciul pierdut în faţa formaţiei Udinese (1-3), în luna martie.

Zlatan Ibrahimovici a cucerit un prim titlu de campion al Italiei cu AC Milan în 2011. El a mai evoluat în cursul carierei sale la Ajax Amsterdam, Juventus Torino, Inter Milano, FC Barcelona, Paris Saint-Germain şi Manchester United, precum şi în liga nord-americană, la Los Angeles Galaxy.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: