fbpx
 
Asta e toată România: victime și călăi. EDITORIAL Gabriel Gachi

Asta e toată România: victime și călăi. EDITORIAL Gabriel Gachi


Asta-i toată România. Victime şi călăi. S-au găsit zeci de azile cu bătrâni exterminaţi. Era evident, dar toată lumea se făcea că nu observă. Unde să mai existe empatie într-o ţară condusă de o reţea de mafii locale?

O ţară în care sunt mulţi ticăloşi votaţi de români cu ambele mâini. Ce să te aştepţi? Te jupoaie de viu şi îl laşi să te conducă. Prin absenteism, prin neimplicare.

Am văzut un recensământ la Europa Liberă că sunt 5.000 de dosare penale în care s-a aplicat prescripţia. Inclusiv agresiuni sexuale, inclusiv trafic de carne vie, trafic de minori. Numai o ţară condusă de ticăloşi poate tergiversa 10 ani nişte dosare după care să le claseze. Sunt mafioţi care candidează cu dosarele de corupţie prescrise şi ne râd în nas.

Românul o să ajungă să ia o bâtă în cap pe stradă, Miliţia o să ascundă dosarul 6 ani, fapta se va prescrie şi el tot n-o să se revolte. O să ajungă tâlharii să scape de pedepse şi noi tot n-o să realizăm că ceva nu e în regulă.

Sunt procurori de DNA şi de Curte de Apel care au luat 5 ani câte 5.000 de euro/lună, au muşamalizat toate dosarele în lucru, au aruncat la coş sesizările pe fapte de corupţie grave şi apoi s-au pensionat la 47 de ani şi ne-au dat cu tifla. Şi nimeni nu le reproşează nimic. Sistemul e abrutizat complet.

Un psihopat pune gazon de 10 milioane de euro şi e reales fără să facă nimic altceva. Un dosar i s-a prescris şi altele sunt negociate pe sub masă între politicieni şi slugile lor din Justiţie. Are câteva milioane de euro ascunse iar procurorii şi SRI nu le-au căutat niciodată. Toţi copiii de politicieni şi de magistraţi au locuri în structurile statului, prin concursuri aranjate, şi asta e noua nomenclatură care ne sugrumă.

Ce popor e ăsta care îl dă jos pe Dragnea, îl pune pe Iohannis, iar acesta se aliază imediat cu mâna dreaptă a lui Dragnea?! Marian Neacşu a ajuns secretar general al Guvernului sub comanda lui Iohannis şi a Serviciilor! Fără ca poporul să mai aibă vreun cuvânt de spus. Nu suntem noi cei care zâmbim gâdelui chiar înainte de a ne tăia capul?

Nişte golani din Macedonia de Nord se combină cu nişte proşti din Iaşi, pun gheara pe 1 milion de dolari şi nimeni nu se scandalizează. În Macedonia e corupţie generalizată, în ţara aia poţi dispărea într-un portbagaj fără să întrebe nimeni şi tocmai cu acest exemplu de mafioteală ne-am gândit noi să combinăm 6-7 milioane de euro din banii publici. Ce aşteptări să ai de la asemenea brute? Pe cine să ne revoltăm, când călăii sunt exact cei pe care noi i-am ales ca să ne execute.

Ce aşteptări să ai de la Budăi, o brută incultă, care se îmbată şi se dă la nevestele altora la 2 noaptea, iar singurul lui rol în Guvern e să acopere golăniile mafioţilor adevăraţi, care îl ţin acolo? De ce ne supărăm când de 20 de ani îi votăm pe Pandele şi Firea, în orice ecuaţie ar fi, Parlament, ministere, preşedinţie, sunt mereu în topul preferinţelor. De ce ne scandalizăm când ei înşişi ne trântesc în ochi sondajele la care tot noi răspundem? De ce îi acuzăm pe călăii noştri, nişte animale de pradă pe care natura îi obligă să fie ceea ce sunt, iar noi ne băgăm singuri copiii şi bătrânii în fălcile lor?

De ce-i spui lupului că e lup? La ce te-ajută? De ce-ar fi asta o mare descoperire? De ce nu-i belim pielea fără să ne mai mirăm atât? Biată turmă de oi, ce abator te-aşteaptă în faţă!

 


Citeste si...
Nota
(2 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: