fbpx
 
Colaj foto: Observator Colaj foto: Observator

Al doilea suspect în cazul morții lui Alexandru, adolescentul român împușcat la Roma, a fost arestat


A fost arestat al doilea suspect în cazul morții violente a lui Alexandru, românul de 14 ani împușcat într-o localitate din Italia. Individul, acuzat de omor şi deţinere ilegală de armă de foc, are 33 de ani și a stat ascuns patru zile în casa unei rude.

Individul bănuit că a apăsat pe trăgaci a fost găsit de carabinieri în casa mătuşii lui, în localitatea Treviso, în nordul Italiei. Pentru a reuși să îi dea de urmă și să îl încătușeze, a fost nevoie de o mobilizare de amploare, relatează Știrile PRO TV.

Crina Suceveanu, jurnalist în Italia: „A fost urmărit printr-o colaborare a jandarmilor şi a poliţiei pentru că fugise. A dispărut imediat după întâmplare. Se bănuia că ar putea părăsi Italia, de asta a fost arestat imediat”.

Potrivit autorităților, bărbatul este cercetat acum pentru omor şi deţinere ilegală de armă de foc.

Polițiștii susțin că individul, care este vărul primului suspect arestat la începutul săptămânii, l-ar fi agresat pe tatăl vitreg al lui Alexandru într-o cafenea din Roma. Câteva ore mai târziu a avut loc tragedia în urma căreia băiatul de 14 ani a murit.

Crina Suceveanu, jurnalist în Italia: „Potrivit martorilor din bar, acest văr i-a dat un cap în gură tatălui vitreg a lui Alexandru, l-a lovit și cu picioarele. Aparțin comunității sinti, sunt stabiliți la periferia Romei cu o bogată activitate infracțională, foarte periculoși şi violenţi”.

Surse din anchetă susțin că tatăl vitreg al lui Alexandru ar fi avut un conflict cu membrii acestei comunități. Tatăl natural al băiatului care s-a stins este devastat.

Crina Suceveanu, jurnalist în Italia: „Tatăl este disperat, doreşte să afle ce s-a întâmplat. Are o întrebare la care nu-şi dă pace, de ce se afla fiul lui la acea oră pe stradă, la acea oră târzie din noapte”.

Primul suspect arestat, individul de 24 de ani, este cercetat pentru complicitate la crimă. Atât el, cât și vărul lui au declarat în fața anchetatorilor că nu l-au împușcat pe băiat.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31