fbpx
 
PSD Iași: Inspectoratul Școlar Județean Iași și-a pierdut total credibilitatea

PSD Iași: Inspectoratul Școlar Județean Iași și-a pierdut total credibilitatea


Manipulare grosolană uneltită pe relația ISJ - PNL. A devenit Inspectoratul Școlar o simplă anexă a liberalilor?

Partidul Social Democrat Iași constată cu stupoare că scandalul generat de pliantele electorale pe care peneliștii intenționau să le distribuie profesorilor în sediul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Iași este întreținut tocmai de Luciana Antoci, șefa instituției, membru PNL Iași și soldat obedient al inculpatului Costel Alexe. Pe diferite căi, liberalii au scos astăzi în spațiul public o înregistrare video de la o cameră de supraveghere din ISJ, filmare care însă nu demonstrează absolut nimic. În imagini, se observă cum un bărbat face fotografii spre un birou.

Social-democrații ieșeni precizează că Sergiu Enea, inspectorul școlar general adjunct, este cel care a realizat acele fotografii, revoltat de faptul că a găsit pe biroul recepției de la intrarea în ISJ Iași pliante electorale cu caracter politic având însemnele PNL. Atât a făcut Enea și atât se vede pe imaginile video.

Cu toate acestea, PNL Iași încearcă să falsifice realitatea, acreditând ideea că cel care a făcut pozele este și cel care le-a adus în ISJ. Este o minciună sfruntată propagată atât de șefii ISJ cât și de cei ai PNL.

PSD Iași solicită public răspunsuri urgente din partea șefei Inspectoratului Școlar Județean Iași, dar și a PNL Iași la următoarele întrebări:

Cum au ajuns imaginile de pe camerele de luat vederi ale instituției la Sorin Năcuță, deputat PNL?

De ce nu au fost aduse în atenția opiniei publice, în mod oficial, de ISJ Iași? A devenit ISJ Iași o simplă anexă a PNL?

Cu ce drept manipulează deputatul liberal Năcuță imagini înregistrate de o cameră de supraveghere a unei instituții publice?

În imagini se observă doar persoana care fotografiază biroul, nu și individul/individa care a adus pliantele.

De ce nu furnizați, public, întreg conținutul video pentru a vedea exact și momentul în care pliantele cu însemnele PNL au fost introduse în sediul ISJ?

Mai ales că, din comunicarea oficială a ISJ din 22 ianuarie, a reieșit că instituția are filmarea integrală. Iată ce au spus reprezentanții ISJ acum câteva zile: „Din verificările preliminare pe care le-am desfăṣurat astăzi, în cadrul Inspectoratului Şcolar Județean Iaṣi, rezultă faptul că pliantele fotografiate pe pupitrul portarului instituției au fost aduse de către o persoană fizică şi predate personalului de pază, cu rugămintea de a fi distribuite.” – comunicare oficială ISJ Iași în data de 22 ianuarie 2024.

PSD Iași


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: