fbpx
 
200.000 de euro daune pentru că n-a ajuns la un concert

200.000 de euro daune pentru că n-a ajuns la un concert


Proces cu cântec pe rolul uneia dintre instanţele din Iaşi: zbor anulat către „parte din viaţa mea”. O companie aeriană a fost chemată la bară de un medic, după ce acesta a ratat un concert al formaţiei Aerosmith. Peste 200.000 de euro despăgubiri cere tânărul de la Ryanair pentru că un zbor spre Berlin a fost anulat.

Pentru că nu a mai ajuns la ultimul concert din carieră al trupei Aerosmith din Berlin, din mai 2017, Adrian Darie a cerut despăgubiri în instanţă. Ieşeanul a solicitat 650 de euro daune materiale şi 200.000 de euro daune morale de la Compania Aeriană Ryanair DAC.

„O dramă faptul că Ryanair mi-a răpit plăcerea”

Acesta a explicat în plângerea adresată instanţei că a pierdut şansa de a vedea performând formaţia favorită, după ce reprezentanţii companiei au decis să anuleze zborul Bucureşti- Berlin. Ryanair ar fi luat această decizie din cauza unei greve de două ore, însă reclamantul susţine că a fost singurul operator de transport aerian care a procedat în acest fel. „Aerosmith a fost din adolescenţă parte din viaţa mea. Îmi aduc aminte cu nostalgie, când am văzut prima dată pe MTV videoclipul piesei Cryin’ şi m-am îndrăgostit de Alicia Silverstone. Aveam probabil 13-14 ani. Sau în facultate, când am fost părăsit de iubită şi ascultam pe repeat piesele Hole in My Soul şi Seasons of Wither şi fumam cu prietenul meu ţigări fără filtru o noapte întreagă. Aerosmith m-a ajutat să trec peste multe momente tensionate din viaţă. Vocea lui Steven Tyler m-a calmat întotdeauna. Din acest motiv este pentru mine o dramă faptul că Ryanair mi-a răpit plăcerea de a asculta aceste piese live şi posibilitatea de a-l vedea pe solist pe scenă”, se precizează în plângerea adresată de Darie Judecătoriei Iaşi.

 

Darie este un iubitor împătimit al muzicii

 

„Urmează să vedem ce va decide instanţa. Era ultima şansă a clientului meu de a vedea formaţia preferată şi consideră că vinovat este pârâtul”

Avocat Diana Duca, care îl reprezintă pe reclamant

 

„Daune modice”

Tânărul medic a spus, că în opinia lui, anularea zborului către Berlin de către Ryanair nu a fost justificată. „Este o leziune psihică ce greu poate fi reparată, şi spirituală, căci dezamăgirea pierderii unui eveniment unic în viaţă, datorată culpei Ryanair, poate fi aproape imposibil de reparat. Ştiu că este greu de stabilit un cuantum al daunelor morale, pentru mine nu pot fi măsurate, aşa că cele solicitate de mine sunt modice , raportat la îndelungata activitate a formaţiei, la impactul pe care aceasta l-a avut asupra vieţii mele”, a mai menţionat reclamantul în acţiune.

Reprezentanţii companiei Ryanair nu au putut fi contactaţi pentru a-şi spune punctul de vedere.

 


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31