fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 09 Martie 2024

Gabriel Resources analizează cu consilierii săi juridici decizia Tribunalului Arbitral pentru a evalua opţiunile sale, inclusiv contestarea deciziei printr-o procedură de anulare prevăzută de Convenţia ICSID, se arată într-un comunicat al companiei.

Publicat in Justitie
Un bărbat de 35 de ani dintr-o localitate limitrofă municipiului Braşov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat că şi-ar fi violat în mod repetat nepoata în vârstă de 5 ani, a informat, sâmbătă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Publicat in Justitie
Bogdan Cojocaru, prefect de Iaşi, a fost ales sâmbătă preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Iaşi, el fiind unicul candidat pentru această funcţie.

Publicat in Administratie Locala
Fostul preşedinte al statului Honduras, Juan Orlando Hernandez, a fost găsit vinovat, vineri, de trafic internaţional de droguri de către un juriu federal din New York şi riscă acum închisoare pe viaţă, în urma unui proces istoric în justiţia americană.

Publicat in Eveniment
Doi soldaţi şi un agent de frontieră au murit, vineri, după prăbuşirea elicopterului la bordul căruia efectuau o misiune la graniţa dintre SUA și Mexic, a anunţat armata americană.

Publicat in Eveniment
O bombă devastatoare, de dimensiuni uriașe, a fost detonată de forțele Moscovei în regiunea Donețk din Ucraina.

Publicat in Panorama
România a câştigat procesul privind Roşia Montană. Instanţa internaţională a respins în unanimitate pretenţiile reclamanţilor, companiile Gabriel Resources Ltd. şi Gabriel Resources (Jersey), astfel că statul român nu va trebui să plătească despăgubiri.

Publicat in Justitie