fbpx
 
Facebook Facebook

Un muncitor din Vaslui a murit în prima zi de muncă, la Veneția. A căzut din picioare


Un muncitor din Vaslui a murit la Veneția, în prima lui zi de muncă. Marian Nicolae Holban, de 30 de ani, a căzut pur și simplu din picioare, iar acum anchetatorii vor să afle dacă suferea de vreo boală.

Tânărul din Vaslui, stabilit cu familia de zece ani în Italia, a murit în condiții misterioase, în prima lui zi de muncă la un depozit din Veneția. I s-a făcut rău și a căzut din picioare, colegii l-au găsit inconștient și au chemat ambulanța. Românul a fost internat în stare gravă, dar a murit două zile mai târziu, relatează publicația Il Gazzettino.

Procurorul Lucia D’Alessandro a deschis o anchetă în acest caz, pentru că tânărul avea o lovitură la cap, iar polițiștii și procurorii vor să afle dacă provine de la căzătură sau chiar lovitura a fost cauza decesului. Inspectorii de muncă vor stabili în detaliu cele întâmplate. Ipoteza principală este că muncitorului român, care fusese recent angajat la centrul logistic In’s din Dese, i s-a făcut brusc rău dintr-o cauză deocamdată necunoscută. Inspectorii SPISAL (de muncă, n.r.) au cerut să fie stabilită originea acelei lovituri puternice la cap. Ancheta trebuie să stabilească dacă muncitorul român a murit din cauza unei boli sau a suferit un accident de muncă, iar primul pas este realizarea autopsiei, arată sursa citată.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31